Blog

Tuintegels schoonmaken doet u zo: 6 tips
Bezig met laden...
40 view(s)

Tuintegels schoonmaken doet u zo: 6 tips

Is uw tuin al klaar voor de zomer of moet u nog aan de slag met tuintegels schoonmaken? Het is een klusje waar niemand écht zin in heeft, maar eenmaal schoongemaakt kunt u weer volop genieten van uw mooie terras. Hoe u uw tegels in de tuin het beste schoonmaakt en wat u beter niet kunt doen, leest u in deze blog.

Alles wat u moet weten om tuintegels te leggen
Bezig met laden...
38 view(s)

Alles wat u moet weten om tuintegels te leggen

Veel mensen gaan er zelf mee aan de slag; tuintegels leggen. En met de juiste voorbereiding hoeft het leggen van tuintegels helemaal niet zo lastig te zijn, maar toch zijn er veel gemaakte fouten die het werk onnodig lastig maken of het resultaat niet ten goede komen. In deze blog geven we u tips hoe u zelf aan de slag kan met het aanleggen van uw terras, tuinpad of oprit. Ook vertellen we alles over de benodigde materialen zodat u goed voorbereid aan de slag kunt en het mooiste resultaat krijgt met tuintegels leggen. 

De stadse tuin van Florine Hofstee
Bezig met laden...
16 view(s)

De stadse tuin van Florine Hofstee

Al vanaf hun huwelijk droomde Jeroen en Florine van een veranda in hun ini mini tuin in Haarlem! Ze hopen hiermee een soort 'buitenhuis'-sfeer te creëren, een plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht zonder het huis te verlaten. Vooral nu ze twee kinderen hebben, gaan ze minder vaak uit eten, dus het is extra waardevol om een uitwijkplek te hebben. Nieuwsgierig naar de items die ze hebben gekozen? Lees dan snel verder!

Copyright © 2021 Bestrating.nl B.V. - Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookies