in-lite BLINK

in-lite BLINK

De in-lite BLINK is een wandarmatuur dat warm licht naar beneden uitstraalt. Dit armatuur is verkrijgbaar in de kleuren wit, donker grijs en rosé silver. Shop eenvoudig uw favoriete in-lite BLINK kleur bij Bestrating.nl

Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 resultaten 1-3 van de 3 resultaten

Per pagina
in-lite BLINK ROSE SILVER in-lite BLINK ROSE SILVER
Wandlamp een sfeervol licht naar beneden
in-lite BLINK ROSE SILVER
Prijs per stuk
85,00
1-2 werkdagen
in-lite BLINK DARK GREY in-lite BLINK DARK GREY
Wandlamp een sfeervol licht naar beneden
in-lite BLINK DARK GREY
Prijs per stuk
85,00
1-2 werkdagen
in-lite BLINK WHITE in-lite BLINK WHITE
Wandlamp een sfeervol licht naar beneden
in-lite BLINK WHITE
Prijs per stuk
85,00
1-2 werkdagen

Plaats in-lite BLINK aan uw muur, gevel of schutting

Op zoek naar een strak, rond, modern armatuur van in-lite verlichting? Zoek dan niet verder! De in-lite BLINK past perfect in een moderne en strakke tuin en heeft een warm wit gebundeld licht naar beneden.

Het armatuur kenmerkt zich door de ronde vorm, met een afgesloten bovenkant waardoor de lichtbundel plat naar beneden schijnt. Dit geeft een sfeervolle uitstraling. Ideaal voor onder de overkapping, aan uw buitenmuur, gevel of schutting.

Deze in-lite wandarmatuur zijn beschikbaar in drie kleuren, zwart, wit of rosé silver. Hierdoor kunt u de uitstraling van de BLINK verlichting afstemmen op de rest van uw tuin.

Hoe werkt de aansluiting van deze tuinverlichting?

Deze serie werkt op 12 volt, wat betekent dat u dit armatuur moet aansluiten op een in-lite transformator. Het voordeel hiervan is dat u kunt genieten van prachtige tuinverlichting op een energiezuinige manier. Het armatuur wordt geleverd met een kabellengte van 60 cm, maar deze kan worden verlengd met een in-lite verlengkabel

Het aanbevolen advies is om elke 2 á 2,5 meter een BLINK armatuur te plaatsen, op een hoogte van 1,4 á 1,6 meter.

Bent u nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk alle armaturen hier op onze website of breng een bezoek aan onze prachtige winkel in Assen!

in-lite BLINK kopen bij Bestrating.nl

Binnen één tot twee werkdagen kunt u deze prachtige armaturen in uw tuin laten schijnen. Als u vragen heeft over deze armaturen, staan wij paraat om uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u via onze website, chat, per telefoon of e-mail eenvoudig een offerte aanvragen voor de beste prijs. Bestel eenvoudig uw in-lite BLINK bij Bestrating.nl.

Copyright © 2021 Bestrating.nl B.V. - Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookies