Over Bestrating.nl

Wie wij zijn

Bestrating.nl is in 20 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende, in de Benelux actieve, kennisgedreven handelsonderneming. Onze klanten zijn particulieren, hoveniers, gemeenten, aannemers en bouwmaterialenhandel. De verschillende unieke en eigentijdse sferen van o.a. bestrating, schuttingen, tuinhuisjes, vijvers, verlichting, overkappingen en tuinideeën geven u al snel het echte thuisgevoel wat bij u past. Bestrating.nl is een persoonsgericht bedrijf met aandacht voor uw ideeën en wensen.

Met deze persoonlijke betrokkenheid geven wij u graag advies in ideeën en mogelijkheden die binnen uw budget passen. Of het nu de aanschaf van een terras, tuinhuis, schutting, vijver of verlichting e.d. betreft, er komt heel wat vakkennis bij kijken. Deze kennis willen wij graag met u delen. U bent daarvoor bij ons aan het juiste adres. Met ruim 20 jaar ervaring weten onze medewerkers precies wat nodig is om de juiste sfeer bij u te realiseren.

De harmonie tussen u, de woning en de tuin moet perfect zijn! Voor een perfecte tuin, klein of groot, biedt Bestrating.nl u hiervoor de juiste specialiteiten en producten. Uw tuin is ook onze tuin!

Onze Historie

2017

Opening van ons nieuwe pand aan de Korenmaat 18 in Assen!
Volledig nieuwbouw pand met 5.000 m² showroom/showtuin die 24/7 geopend is.

2000

Oprichting van Bestrating.nl door de gebroeders Meijeringh.
Eerste locatie in Assen.

Copyright © 2021 Bestrating.nl B.V. - Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookies