Over Bestrating.nl

De weg naar een nieuwe terrasoverkapping.oprit.(maatwerk) blokhut.schutting.

Wie Wij Zijn

Bestrating.nl is in 20 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende, in de Benelux actieve, kennisgedreven handelsonderneming. Onze klanten zijn particulieren, hoveniers, gemeenten, aannemers en bouwmaterialenhandel. De verschillende unieke en eigentijdse sferen van o.a. bestrating, schuttingen, tuinhuisjes, vijvers, verlichting, overkappingen en tuinideeën geven u al snel het echte thuisgevoel wat bij u past. Bestrating.nl is een persoonsgericht bedrijf met aandacht voor uw ideeën en wensen.

Met deze persoonlijke betrokkenheid geven wij u graag advies in ideeën en mogelijkheden die binnen uw budget passen. Of het nu de aanschaf van een terras, tuinhuis, schutting, vijver of verlichting e.d. betreft, er komt heel wat vakkennis bij kijken. Deze kennis willen wij graag met u delen. U bent daarvoor bij ons aan het juiste adres.

Bestrating.nl is in deze regio de marktleider op het gebied van sfeer maken. Een tuinsfeer is ook onderhevig aan trends. Bij ons kunt u ideeën opdoen en met ons persoonlijk advies maken wij een sfeer die bij u past. Wij leveren niet allen de producten, maar onze vakkundige partners kunnen de sfeer ook aanbrengen in uw tuin en op uw terras. Met ruim 20 jaar ervaring weten onze medewerkers precies wat nodig is om je juiste sfeer bij u te realiseren.

De harmonie tussen u, de woning en de tuin moet perfect zijn! Voor een perfecte tuin, klein of groot, biedt Bestrating.nl u hiervoor de juiste specialiteiten en producten. Uw tuin is ook onze tuin!


Onze Historie

office-1
office-3