Over Bestrating.nl

Bestrating.nl is in 2000 opgericht door de gebroeders Meijeringh. Wat als hobby begon, is uitgegroeid tot een groot bedrijf met dertien medewerkers. De klanten van Bestrating.nl zijn particulieren, hoveniers, gemeenten en aannemers. Met een ruim assortiment in tuintegels, sierbestrating, stapelblokken, tuinverlichting en afwatering leveren wij alles voor uw complete tuin. Ook voor een overkapping, blokhut, kapschuur, carport of veranda bent u bij Bestrating.nl aan het juiste adres.

Persoonlijke advies staat bij ons hoog in het vaandel. Door onze persoonsgerichte service onderscheiden wij ons ten opzichte van andere bedrijven. Wij geven u graag advies in de mogelijkheden die binnen uw budget passen. Met meer dan twintig jaar ervaring weten onze medewerkers precies wat nodig is om de juiste sfeer te creëren in uw tuin! 

Showtuin

In 2017 is Bestrating.nl verhuisd naar de Korenmaat 18 in Assen. Het nieuwe pand heeft een perceelgrootte van meer dan 14.000 m² en is voorzien van een showtuin van meer dan 5.000 m² die 24/7 geopend is. Wilt u graag advies van één van onze medewerkers? Dat is mogelijk! Er zijn altijd meerdere medewerkers van Bestrating.nl beschikbaar om u te helpen! Wij geven u vrijblijvend advies!

Aanleg

Naast dat wij alleen de beste producten leveren, kunnen we ook voor de aanleg zorgen. Neem voor meer informatie over aanleg contact met ons op.

Wat vinden anderen van Bestrating.nl?

Alles volgens afspraak op tijd geleverd
Arno

Vandaag besteld, morgen bezorgd!!!
Rolf

Eenvoudig te vinden op de website, ruime keuze en ook kleinere verpakkingen.
Peter

Best betaalbaar en snelle levering
Martin

Veel keuze. Makkelijk bestellen Snelle levering en goede kwaliteit.
Aad Faassen

Bekijk hier alle reviews
Copyright © 2021 Bestrating.nl B.V. - Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookies