in-lite MINI SCOPE

in-lite MINI SCOPE

Verlichting middels de in-lite MINI SCOPE zorgt voor gefocust licht in uw tuin, speciaal ontworpen voor de verlichting van lage planten en bomen. De MINI SCOPE serie is verkrijgbaar met grondpen, standaard of als plafondlamp. Kies uw favoriet en bestel uw in-lite MINI SCOPE bij Bestrating.nl

Filteren
Van hoog naar laag sorteren

3 resultaten 1-3 van de 3 resultaten

per page
in-lite MINI SCOPE
MINI SCOPE is een kleine spot
in-lite MINI SCOPE
Prijs per stuk
97,00
1-2 werkdagen
in-lite MINI SCOPE CEILING in-lite MINI SCOPE CEILING
Geschikt voor het verlichten van een pergola en overkapping
in-lite MINI SCOPE CEILING
Prijs per stuk
99,00
1-2 werkdagen
in-lite MINI SCOPE DUO
MINI SCOPE DUO - lichtbereik 2m
in-lite MINI SCOPE DUO
Prijs per stuk
219,00
1-2 werkdagen

Ontdek de veelzijdigheid van de in-lite MINI SCOPE

Met de MINI SCOPE van in-lite heeft u talloze opties om uw buitenruimte te verfraaien. Deze compacte en stijlvolle armaturen zijn beschikbaar in drie varianten: met grondpen, als standaard armatuur en als plafondlamp.

De plafondlamp is ideaal vor het verlichten van uw overkapping of pergola. De DUO, of terwijl de standaard variant is een veelzijdig armatuur met twee draaibare en kantelbare spots, perfect om tussen hogere siergrassen en struiken te plaatsen. Daarnaast is er ook een kleinere variant van de SCOPE in deze categorie, geschikt voor het prachtig verlichten van bomen, struiken en beelden tot een hoogte van drie meter.

Gebruik meerdere verlichting om een uniek beeld te creëren

Als u op zoek bent naar de ideale verlichting voor uw tuin, hoeft u niet verder te kijken dan Bestrating.nl! Hier kunt u eenvoudig uw gewenste in-lite MINI SCOPE bestellen.

De MINI SCOPE van in-lite is perfect te combineren met de standaardvariant, namelijk de in-lite SCOPE, evenals de grotere in-lite BIG SCOPE. Het verschil in deze armaturen is het lichtbereik. Het lichtbereik van de SCOPES hebben wij voor u op een rijtje gezet:

Daarnaast hebben we ook de nieuwste variant in-lite SMART SCOPE in ons asortiment. Dit armatuur is voorzien van geavenceerde technologie. Net zoals de andere SCOPES, biedt dit armatuur ook het vertrouwde warmwitte licht, maar kan daarnaast ook in kleurlicht in te stellen.

Hoe moet ik de MINI SCOPE installeren?

Aangezien het om een 12 volt armatuur gaat, dient u een in-lite transformator te gebruiken. Het opzetten van een 12 volt verlichtingssysteem is een doeltreffende manier om sfeer en functionaliteit aan uw buitenruimte toe te voegen. Met de juiste in-lite kabels, transformator en armaturen kunt u een uniek effect creëren in uw tuin. Het grote voordeel van een 12 volt systeem is dat u weinig energie verbruikt! Een win-win situtie toch?

Plaats de MINI SCOPE met de meegeleverde grondpen op de gewenste plek. Daarna kunt u de lamp verstellen zodat u uw border, beplanting of een ander object kunt verlichten. Het is belangrijk om de meegeleverde installatiehandleiding van in-lite voor de MINI SCOPE te raadplegen, omdat deze specifieke instructies kan bevatten die kunnen variëren op basis van het exacte model en de configuratie van de verlichting. 

Bestel uw in-lite MINI SCOPE armatuur bij Bestrating.nl

We bezorgen uw MINI SCOPE van in-lite binnen 1-2 werkdagen bij u thuis, zodat u al snel kunt genieten van de prachtige in-lite verlichting in uw tuin, zelfs tijdens de donkere dagen! Heeft u advies nodig of wilt u een offerte op maat ontvangen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de chat, e-mail of telefoon voor een passende aanbieding. Ons team staat klaar om u te assisteren en al uw vragen te beantwoorden! Wij helpen u graag verder met het bestellen van de in-lite MINI SCOPE.

 

Copyright © 2021 Bestrating.nl B.V. - Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookies