In-lite Scope

De in-lite SCOPE is niet voor niets een van de populairste vormen van in-lite verlichting! Dat deze schijnwerpers zo geliefd zijn, is niet gek, want ze zijn zeer eenvoudig te plaatsen en geven prachtig warm licht af. Verkrijgbaar in verschillende formaten, om uw bomen, struiken en beelden te verlichten zoals u dat wilt. Bestel de in-lite SCOPE hier!

Filter
Van hoog naar laag sorteren

8 resultaten 1-8 van de 8 resultaten

Per pagina
Met de in-lite MINI SCOPE kunt u bijvoorbeeld struiken in uw tuin verlichten. in-lite MINI SCOPE
MINI SCOPE is een kleine spot
in-lite MINI SCOPE
Prijs per stuk
92,00
1-2 werkdagen
De in-lite MINI SCOPE CEILING is van het merk in-lite. De tuinverlichting van in-lite is gemakkelijk te plaatsen, duurzaam, energiezuinig en de consument ontvangt 5 jaar garantie. in-lite MINI SCOPE CEILING
Geschikt voor het verlichten van een pergola en overkapping
in-lite MINI SCOPE CEILING
Prijs per stuk
95,00
1-2 werkdagen
Met de in-lite SCOPE kunt u bomen en struiken etc. verlichten. in-lite SCOPE
SCOPE is één van de populairste armaturen!
in-lite SCOPE
Prijs per stuk
119,00
1-2 werkdagen
De in-lite SCOPE CEILING is van het merk in-lite. De tuinverlichting van in-lite ie energiezuinig, duurzaam & de consument ontvangt 5 jaar garantie. in-lite SCOPE CEILING
Energiezuinig, duurzaam & 5 jaar garantie
in-lite SCOPE CEILING
Prijs per stuk
124,00
1-2 werkdagen
in-lite BIG SCOPE in-lite BIG SCOPE
BIG SCOPE is een geliefde spot!
in-lite BIG SCOPE
Prijs per stuk
149,00
1-2 werkdagen
De in-lite BIG SCOPE NARROW is perfect om bomen, struiken, objecten en woningen te verlichten. De tuinverlichting is energiezuinig, duurzaam en de consument ontvangt 5 jaar garantie! in-lite BIG SCOPE NARROW
Energiezuinig, duurzaam & 5 jaar garantie
in-lite BIG SCOPE NARROW
Prijs per stuk
149,00
1-2 werkdagen
in-lite SMART SCOPE TONE in-lite SMART SCOPE TONE
Eenvoudig, flexibel en 5 jaar garantie
in-lite SMART SCOPE TONE
Prijs per stuk
189,00
1-2 werkdagen
in-lite MINI SCOPE DUO in-lite MINI SCOPE DUO
Buitenspot - lichtbereik 2m
in-lite MINI SCOPE DUO
Prijs per stuk
212,00
1-2 werkdagen

In-lite SCOPE: buitenspots met stijl

De in-lite SCOPE is de perfecte keuze voor wie een stijlvolle buitenspot zoekt voor in zijn tuin. Met deze spotjes kunt u zowel kleine als grote elementen in uw tuin op sfeervolle wijze verlichten, alsof u zich in een park of paleistuin waant.

Plaats het armatuur op de gewenste plek en zet een boom, struik, plant of kunstwerk prachtig in de schijnwerpers. Dankzij de flexibiliteit van de spot en de bijgeleverde beugel kunt u de SCOPE eenvoudig op verschillende locaties installeren en bijdraaien.

Bent u op zoek naar in-lite opbouwlampen? Overweeg dan ook eens de in-lite SCOPE Ceiling, de plafondvariant op de in-lite SCOPE.

Hoogwaardige buitenverlichting met in-lite SCOPE

Bij Bestrating.nl bieden we uitsluitend hoogwaardige tuinverlichting van het merk in-lite. De in-lite SCOPE vormt hieronder geen uitzondering! Deze armaturen zijn niet alleen fraai vormgegeven, maar ook vervaardigd van hoogwaardige materialen en uitgerust met de modernste en betrouwbaarste technologie.

Het 12-volt laagspanningssysteem is niet alleen veilig voor u en het milieu, maar ook uiterst eenvoudig zelf te installeren. Door te kiezen voor de in-lite SCOPE, haalt u tuinverlichting van absolute topkwaliteit naar uw tuin.

Bestel in-lite SCOPE bij Bestrating.nl

Maak uw tuin werkelijk uitzonderlijk met de in-lite SCOPE, verkrijgbaar bij Bestrating.nl! Deze buitenlamp biedt de perfecte synergie tussen functionaliteit en stijl en zorgt ervoor dat ieder element in uw tuin helemaal tot zijn recht komt. Wilt u deze buitenspot in werking zien? Bezoek dan onze showroom voor een demonstratie!

Bent u al overtuigd van de magie die u met in-lite kunt creëren? Bestel dan nu uw in-lite SCOPE!

Copyright © 2021 Bestrating.nl B.V. - Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookies