Welke cookies gebruikt Bestrating.nl B.V.?

Bestrating.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Bestrating.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhoudt zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en hebben we u toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt uw afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U hebt het recht om u persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Bestrating.nl en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@bestrating.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek .

Bestrating.nl wilt u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Welke cookies gebruiken wij?

Hieronder leggen we graag aan u uit welke cookies wij gebruiken.

Functionele cookies:

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Zo wordt er op www.bestrating.nl gebruik gemaakt van cookies om in te kunnen loggen en te reageren.

Cookienaam: PHPSESSID
Beschrijving: Dit cookie wordt gebruikt om de gebruikerssessie te behouden en is essentieel voor het functioneren van de website.
Informatie delen: Nee
Maximale duur: Tot het einde van de sessie

Cookienaam: form_key
Beschrijving: Dit cookie bevat een willekeurig gegenereerde sleutel die wordt gebruikt om vervalsing van formuliergegevens te voorkomen.
Informatie delen: Nee
Maximale duur: Tot het einde van de sessie

Analytische cookies:

Deze cookies meten hoe onze website gebruikt wordt. Zo onderzoeken wij op hoe bezoekers door de website navigeren en welke onderdelen vaak bekeken worden waardoor de website gebruiksvriendelijker kan worden gemaakt alsook om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken.

Cookienaam: __sqrc
Beschrijving: Dit cookie wordt gebruikt om gegevens te verzamelen over het surfgedrag van de gebruiker op de website.
Informatie delen: Ja, met Sooqr
Maximale duur: 6 maanden

Cookienaam: __sqrb
Beschrijving: Dit cookie wordt gebruikt om gegevens te verzamelen over het surfgedrag van de gebruiker op de website.
Informatie delen: Ja, met Sooqr
Maximale duur: 6 maanden

Cookienaam: __sqra
Beschrijving: Dit cookie wordt gebruikt om gegevens te verzamelen over het surfgedrag van de gebruiker op de website.
Informatie delen: Ja, met Sooqr
Maximale duur: 6 maanden

Cookienaam: _gid
Beschrijving: Dit cookie wordt gebruikt om gebruikers te onderscheiden en statistische gegevens over het websitegebruik te genereren.
Informatie delen: Nee
Maximale duur: 24 uur

Cookienaam: _ga_Q9DBFPCHVE
Beschrijving: Dit cookie wordt gebruikt om gebruikers te onderscheiden en statistische gegevens over het websitegebruik te genereren.
Informatie delen: Nee
Maximale duur: 2 jaar

Marketingcookies:

Deze cookies zorgen er voor dat Bestrating.nl B.V. op basis van uw surfgedrag advertentie-inhoud tonen die voor u relevant is. Uw surfgedrag kan worden bijgehouden aan de hand van de verschillende websites die u bezoekt en de browsers en/of eindapparaten die u gebruikt.

Cookienaam: _sp_id.2f8c
Beschrijving: Dit cookie wordt gebruikt om de websiteprestaties te meten en gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Informatie delen: Ja, met de website-eigenaar
Maximale duur: 2 jaar

Cookienaam: _sp_ses.2f8c
Beschrijving: Dit cookie wordt gebruikt om de websiteprestaties te meten en gepersonaliseerde advertenties aan te bieden.
Informatie delen: Ja, met de website-eigenaar
Maximale duur: Tot het einde van de sessie

Cookienaam: _fbp
Beschrijving: Dit cookie wordt gebruikt door Facebook om advertenties te leveren en te meten voor gerichte doeleinden.
Informatie delen: Ja, met Facebook
Maximale duur: 3 maanden

Ondersteunende cookies:

Deze cookies zorgen er voor dat Bestrating.nl B.V. tijdelijke gegevens kan opslaan en de gebruiker kan voorzien van specifieke informatie.

Cookienaam: product_data_storage
Beschrijving: Dit cookie wordt gebruikt om tijdelijke gegevens van producten op te slan die worden bekeken.
Informatie delen: Nee
Maximale duur: Tot het einde van de sessie

Cookienaam: recently_compared_product_previous
Beschrijving: Dit cookie wordt gebruikt om de vorige vergelijkingsinformatie van producten op te slaan.
Informatie delen: Nee
Maximale duur: Tot het einde van de sessie

Cookienaam: recently_compared_product
Beschrijving: Dit cookie wordt gebruikt om de recente vergelijkingsinformatie van producten op te slaan.
Informatie delen: Nee
Maximale duur: Tot het einde van de sessie

Jouw gegevens:

Deze cookies zorgen er voor dat Bestrating.nl B.V. berichten en meldingen kan sturen aan de gebruiker en de laadtijd van pagina’s kan verbeteren.

Cookienaam: mage-messages
Beschrijving: Dit cookie wordt gebruikt om berichten en meldingen aan de gebruiker weer te geven.
Informatie delen: Nee
Maximale duur: Tot het einde van de sessie

Cookienaam: mage-cache-storage
Beschrijving: Dit cookie wordt gebruikt om lokale opslag van specifieke inhoud mogelijk te maken, waardoor de laadtijd van de pagina wordt verbeterd.
Informatie delen: Nee
Maximale duur: Tot het einde van de sessie

Het Privacybeleid van Bestrating.nl B.V.

In ons privacybeleid vindt u gedetailleerde informatie over hoe Bestrating.nl B.V. omgaat met uw persoonsgegevens, zoals eerder beschreven. Daarnaast willen we benadrukken dat het gebruik van bepaalde cookies kan leiden tot de verwerking van uw persoonsgegevens, zoals uitgelegd in de bovenstaande tekst. We raden u daarom aan om ons privacybeleid te raadplegen voor meer informatie over hoe we uw gegevens beschermen en gebruiken.

Heeft u vragen over het cookiebeleid? Neem dan contact met ons op via info@bestrating.nl. Wij helpen u graag verder.

Wat vinden anderen van Bestrating.nl?

Levering netjes volgens afspraak en op tijd.
Henk

Super mooie keien. Netjes geleverd. Aanrader..
Ilse

Veel keuze en klantvriendelijk
Ids

Goede service en kwaliteit en snel geleverd
Ben

Prettig geholpen en goede service.
David

Bekijk hier alle reviews
Copyright © 2021 Bestrating.nl B.V. - Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookies