in-lite LUNA

in-lite LUNA

Met een in-lite LUNA armatuur kunt u eenvoudig een subtiele schuine lichtstraal creëren om diverse elementen in uw tuin te accentueren. Transformeer uw schutting, haag of muur in een opvallende blinkvanger door gebruik te maken van de LUNA armatuur van in-lite.

Filteren
Van hoog naar laag sorteren

3 resultaten 1-3 van de 3 resultaten

per page
in-lite LUNA Black in-lite LUNA Black
Energiezuinig, duurzaam & 5 jaar garantie
in-lite LUNA Black
Prijs per stuk
144,00
1-2 werkdagen
in-lite LUNA Stainless Steel in-lite LUNA Stainless Steel
Grondspot buiten - Ø 60 mm
in-lite LUNA Stainless Steel
Prijs per stuk
144,00
1-2 werkdagen
in-lite LUNA Pearl Grey in-lite LUNA Pearl Grey
Grondspot buiten - Ø 60 mm
in-lite LUNA Pearl Grey
Prijs per stuk
144,00
1-2 werkdagen

in-lite LUNA kopen?

Op zoek naar buitenverlichting om uw tuin te mooi te verlichten? Het in-lite LUNA armatuur is de ideale oplossing waar u naar verlangt. Met zijn schuine lichtbundel naar boven toe is de LUNA van in-lite perfect geschikt voor het accentueren van schuttingen, hagen, muren en leibomen.

Bestrating.nl biedt een selectie van drie prachtige kleurvarianten: zwart, grijs en roestvrijstaal. Een bijkomend voordeel van bestellen bij Bestrating.nl is de snelle bezorging, die geldt voor heel Nederland. U ontvangt namelijk binnen 1-2 werkdagen uw in-lite LUNA armatuur bij u thuis.

Wat maakt LUNA van in-lite uniek?

Met oog voor detail en ambachtelijk vakmanschap ontworpen, zijn deze armaturen vervaardigd met hoogwaardige materialen, wat resulteert in een langdurige levensduur voor het in-lite LUNA armatuur. Bovendien werken deze armaturen op 12V, wat betekent dat ze aangesloten moet worden op een in-lite transformator. Het voordeel hiervan is dat u profiteert van grondspotverlichting die zowel milieuvriendelijk als energie-efficiënt is.  

Bovendien kunt u deze armaturen moeiteloos integreren in diverse soorten tuintegels, denk bijvoorbeeld een tuintegel van beton, keramische tuintegels, gras, natuursteen, hout en grind en split. Als u van plan bent op dit te doen, aarzel dan niet om vooraf contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te assisteren bij het realiseren van uw plannen en adviseren graag over de beste aanpak.

Voorzien van een IP68-classificatie, maar wat betekent het?

Deze armaturen zijn voorzien van een IP68-classificatie. Het eerste cijfer, in dit geval een 6, geeft de mate van bescherming tegen stof en vaste deeltjes aan. Een score van 6 betekent dat het apparaat volledig beschermd is tegen stof en dat er geen stofdeeltjes kunnen binnendringen. Het tweede cijfer, in dit geval een 8, geeft de mate van bescherming tegen water aan. Een score van 8 betekent dat het apparaat bestand is tegen langdurige onderdompeling in water onder specifieke omstandigheden. Kortom, een apparaat met deze classificatie is zeer stofbestendig en kan ondergedompeld worden in water zonder dat dit schade aanricht.

In ons assortiment vindt u twee verschillende prijsopties

Bij de standaard in-lite LUNA wordt de RING 68 niet standaard meegeleverd, wat resulteert in een lagere prijs in vergelijking met de producten in-lite BLACK, PEARL GREY of STAINLES STEEL. Bij deze laatste drie ontvangt u wel een RING 68 tegen een aantrekkelijke prijs.

Wat betreft de meegeleverde accessoires, beide producten worden standaard geleverd met een EASYLOCK en een 60 cm kabel aan het armatuur. Als u de kabel wilt verlengen, is dat mogelijk met een in-lite verlengkabel.

in-lite LUNA kopen bij Bestrating.nl

Kies voor LUNA van in-lite en laat uw buitenruimte tot leven komen zodra de zon ondergaat. Transformeer uw tuin in een betoverde plek waar u kunt ontspannen, vermaken en bewonderen. Bekijk ons uitgebreide assortiment in en ontdek de magie van in-lite LUNA tuinverlichting voor uzelf.

Copyright © 2021 Bestrating.nl B.V. - Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookies