Betaalmogelijkheden

Bij Bestrating.nl kunt u op verschillende manieren betalen, namelijk via: iDEAL, achteraf betalen met Riverty (voorheen AfterPay), In3, creditcard en vooruitbetaling aan de hand van een handmatige bankoverschrijving. 

iDEAL

Verreweg de eenvoudigste en snelste manier om online te betalen is iDEAL. iDEAL is snel, eenvoudig en veilig. Betalen met iDEAL op Bestrating.nl is ook nog eens gratis. Voor meer informatie over iDEAL verwijzen wij u door naar hun website.

Creditcard

Het is ook mogelijk om met uw creditcard online te bestellen. Dit kan met MasterCard en Visa. Met een creditcard wordt het bedrag gereserveerd en wordt het bedrag later afgeschreven. Voor meer informatie over MasterCard of Visa verwijzen wij u door naar hun website.

Riverty (voorheen AfterPay) - Gratis achteraf betalen binnen 14 dagen na aankoop

Riverty voert voor Bestrating.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer u uw bestelling afrondt via Riverty ontvangt u van hen een digitaal betaaloverzicht en betaalt u het orderbedrag aan Riverty. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Let op! Het maximale bestelbedrag is tot €2500,-. Wilt u meer informatie over achteraf betalen met Riverty? Ga dan naar de betaalvoorwaarden en privacystatement van Riverty.

Let op! U moet minimaal 18+ zijn om deze dienst te kunnen gebruiken. Als u op tijd betaalt, voorkomt u extra kosten en zorgt u dat u in de toekomst nogmaals gebruik kunt maken van de diensten van Riverty.

iDEAL in3 - Spreid uw betaling in 3 keer zonder rente 

Wilt u uw aankoop niet in één keer betalen? Met iDEAL in3 kunt u uw aankoop gespreid over 3 termijnen binnen 60 dagen betalen, zonder enige extra kosten. Dit geldt voor aankopen vanaf €50,- tot maximaal €5.000,-. 

Voordat uw betaling wordt verwerkt, voeren we een snelle controle van uw gegevens uit. Mocht uw betalingsverzoek om wat voor reden dan ook niet worden goedgekeurd, neem dan gerust contact met ons op of kies een andere betaalmethode. Voor meer details over iDEAL in3, bezoek onze website. 

Hoe het werkt: 

1.       Kies bij het afrekenen voor iDEAL in3: 

Selecteer iDEAL in3 als betaalmethode, waarna een snelle controle van uw gegevens plaatsvindt. 

2.       Eerste betaling & verzending: 

Doe de eerste betaling, een derde van het totale bedrag, via iDEAL en uw bestelling wordt direct verzonden. 

3.       Vervolgtermijnen: 

De tweede termijn betaald u binnen 30 dagen, en de derde termijn binnen 60 dagen. Wij sturen u tijdig herinneringen, zodat u geen betaling mist. 

Bancontact

Bancontact is verreweg de meest gebruikte betaalprovider in België. Voor meer informatie over Bancontact verwijzen wij u door naar hun website.

Apple Pay

In onze fysieke winkel en webshop kunt u met Apple Pay betalen. Met Apple Pay kan de betaling online met een paar simpele klikken worden uitgevoerd en in onze fysieke winkel door te swipen met uw telefoon. Voor meer informatie over Apple Pay verwijzen wij u door naar hun website.

Bankoverschrijving

Het is ook mogelijk om vooraf te betalen door middel van een handmatige bankoverboeking. Doe dit door na uw bestelling het openstaande bedrag naar ons over te boeken naar de onderstaande bankrekening met vermelding van uw ordernummer.

Bestrating.nl B.V.
IBAN: NL88RABO0157363996
BIC: RABONL2U

De betalingsverwerking bij vooruitbetaling door middel van bankoverschrijving duurt wel langer dan bijvoorbeeld iDEAL, namelijk 1 tot 3 werkdagen.

Wat vinden anderen van Bestrating.nl?

Goede service
Martina

Hele goede en kundige adviezen gekregen. Goed mee gedacht met ons plan.
Carina van Leeuwen

Geweldige service
Ron

Goede en snelle levering
Huisman

Wederom top
Kenan

Bekijk hier alle reviews
Copyright © 2021 Bestrating.nl B.V. - Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookies