Betaalmogelijkheden

Bij Bestrating.nl is het op enkele manieren mogelijk om te betalen, namelijk met iDeal, een creditcard en vooruitbetaling aan de hand van een handmatige bankoverschrijving. 

iDeal

Verreweg de eenvoudigste en snelste manier om online te betalen is iDeal. iDeal is snel, eenvoudig en veilig. Betalen met iDeal op Bestrating.nl is ook nog eens gratis.

Creditcard

Het is ook mogelijk om met je creditcard online te bestellen. Dit kan met MasterCard en Visa. Met een creditcard wordt het bedrag gereserveerd en wordt het bedrag later afgeschreven.

AfterPay - Gratis achteraf betalen binnen 14 dagen na aankoop

AfterPay voert voor Bestrating.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.

In3 - Gratis zonder rente & BKR-registratie in 3 termijnen betalen

Komt een grote uitgave niet goed uit maar wil je geen schulden of extra kosten? Dan kies je voor in3. De enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR-registratie. Je kan de bestelling in 3 gelijke delen betalen. De eerste termijn betaal je direct via iDEAL, de tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Voor meer informatie over In3 naar de website van In3.

Bancontact

Bancontact is verreweg de meest gebruikte betaalprovider in België. 

Bankoverschrijving

Het is ook mogelijk om vooraf te betalen door middel van een handmatige bankoverboeking. Doe dit door na je bestelling het openstaande bedrag naar ons over te boeken naar de onderstaande bankrekening met vermelding van je ordernummer.

Bestrating.nl
IBAN: NL88RABO0157363996
BIC: RABONL2U

De betalingsverwerking bij vooruitbetaling door middel van bankoverschrijving duurt wel langer dan bijvoorbeel iDeal, namelijk 1 tot 3 werkdagen.

Copyright © 2021 Bestrating.nl vof - Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookies