Infiltratieputten

Infiltratieputten

Infiltratieputten zijn de sleutel tot een overstromingsvrije toekomst, doordat ze het beheer van overtollig regenwater op efficiënte wijze mogelijk maken. Bij Bestrating.nl bieden we hoogwaardige artikelen uit deze productklasse voor al uw behoeften. Wilt u ook uw regenwater effectief afvoeren? Bestel vandaag nog onze infiltratieputten!

Filteren
Van hoog naar laag sorteren

6 resultaten 1-6 van de 6 resultaten

per page
ACO Infiltratieput met gietijzeren rooster (25x25x64cm) ACO Infiltratieput met gietijzeren rooster (25x25x64cm)
Kunststof put met gietijzer rooster
ACO Infiltratieput met gietijzeren rooster (25x25x64cm)
Prijs per stuk
104,95
1-2 werkdagen
Hydroblob IP15 VS Infiltratie put rooster verzinkt - 25x25x35 cm Hydroblob IP15 VS Infiltratie put rooster verzinkt - 25x25x35 cm
Infiltreert het regenwater
Hydroblob IP15 VS Infiltratie put rooster verzinkt - 25x25x35 cm
Prijs per stuk
119,00
1-10 werkdagen (meestal sneller)
Hydroblob IP15 GZ Infiltratie put rooster grafiet - 25x25x35 cm Hydroblob IP15 GZ Infiltratie put rooster grafiet - 25x25x35 cm
Infiltreert het regenwater
Hydroblob IP15 GZ Infiltratie put rooster grafiet - 25x25x35 cm
Prijs per stuk
132,75
1-10 werkdagen (meestal sneller)
Hydroblob ZVP-PD 615H Zandvangput met loofscheider Ø 20cm, in- en uitlaat  Ø 100mm Hydroblob ZVP-PD 615H Zandvangput met loofscheider Ø 20cm, in- en uitlaat Ø 100mm
Perfecte oplossing voor wateroverlast!
Hydroblob ZVP-PD 615H Zandvangput met loofscheider Ø 20cm, in- en uitlaat Ø 100mm
Prijs per stuk
393,50
1-10 werkdagen (meestal sneller)
Hydroblob ZVP-MR-VZ 615H Zandvangput met loofscheider Ø 20cm, in- en uitlaat Ø 100mm Hydroblob ZVP-MR-VZ 615H Zandvangput met loofscheider Ø 20cm, in- en uitlaat Ø 100mm
Perfecte oplossing voor wateroverlast!
Hydroblob ZVP-MR-VZ 615H Zandvangput met loofscheider Ø 20cm, in- en uitlaat Ø 100mm
Prijs per stuk
458,00
1-10 werkdagen (meestal sneller)
Hydroblob ZVP-MR-GZ 615H Zandvangput met loofscheider Ø 20cm, in- en uitlaat Ø 100mm Hydroblob ZVP-MR-GZ 615H Zandvangput met loofscheider Ø 20cm, in- en uitlaat Ø 100mm
Perfecte oplossing voor wateroverlast!
Hydroblob ZVP-MR-GZ 615H Zandvangput met loofscheider Ø 20cm, in- en uitlaat Ø 100mm
Prijs per stuk
493,00
1-10 werkdagen (meestal sneller)

Wat zijn infiltratieputten?

Infiltratieputten, ook wel bekend als infiltratiekratten of infiltratiesystemen, zijn een type afvoerputten en dé oplossing voor slim waterbeheer. Deze ingenieuze structuren zijn ontworpen om regenwater op te vangen en in de grond te laten infiltreren. Hierdoor wordt het overtollige water op een efficiënte en duurzame manier afgevoerd en hoeft u zich nooit weer zorgen te maken over potentiële overstromingen op uw terrein.

Bij Bestrating.nl heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment aan verschillende infiltratieputten van het merk Hydroblob, voor al uw behoeften. Uw Hydroblob infiltratieputten bestelt u daarom hier!

Welke voordelen bieden infiltratieputten?

Het gebruik van infiltratieputten biedt diverse voordelen, zowel voor het milieu als voor uw terrein. Nu betreft het belangrijkste voordeel uiteraard overstromingspreventie, aangezien deze putten specifiek ontworpen zijn om de belasting van het rioolstelsel te verminderen en de kans op overstromingen te verkleinen, maar er zijn ook enkele andere pluspunten die u mogelijk interesseren.

Zo dragen infiltratiesystemen ook bij aan het milieu. Doordat ze de natuurlijke infiltratie van regenwater in de bodem bevorderen, hebben ze een gunstig effect op zowel de grondwaterstand als de vegetatie in de omgeving. Verder wordt de hoeveelheid water die naar het riool wordt afgevoerd sterk verminderd, waardoor u een bijdrage kunt leveren aan de waterbesparing.

Kortom: is het milieu voor u van belang en wilt u uw eigendom beschermen tegen hevige regenval, dan kan de infiltratieput de oplossing zijn die u zoekt.

Uit welke materialen heeft u de keuze?

Bij Bestrating.nl bieden we enkel infiltratieputten die zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen, elk met hun eigen eigenschappen. Onze opties omvatten:

  • Kunststof en gietijzer, die de duurzaamheid van kunststof combineren met het robuuste karakter van gietijzer, om ze bestand te maken tegen zware belastingen en corrosie;
  • Grafiet, voor een lichtgewicht infiltratiekrat die zowel eenvoudig te installeren als kostenefficiënt is;
  • Verzinkt staal, voor verhoogde corrosie resistentie en een extra lange levensduur, zelfs in de meest veeleisende omgeving.

Waar moet u op letten bij het maken van uw keuze?

Bij het kiezen van de juiste infiltratieput voor uw terrein zijn er verschillende factoren om te overwegen. Let in ieder geval op het volgende:

  1. Zorg ervoor dat u de juiste afmetingen kiest op basis van de hoeveelheid regenwater die u moet beheren en de ruimte die u op uw terrein tot uw beschikking heeft. Hoe vaker u met overstromingen te maken krijgt, hoe groter de put dient te zijn.
  2. Neem de eigenschappen van de materialen mee in uw beslissing en selecteer het materiaal dat het beste bij uw behoeften past, zoals kunststof met gietijzer voor zware belastingen.
  3. Het gebruik van een loofscheider kan helpen bij het voorkomen van verstoppingen en het behoud van de effectiviteit van uw infiltratiesysteem. Niet iedere infiltratieput is hiermee uitgerust. Als er geen loofscheider aanwezig is op uw systeem, is het essentieel om zelf regelmatig enig gebladerte te verwijderen.

Infiltratieputten bestelt u eenvoudig bij Bestrating.nl

Natuurlijk is het verschrikkelijk vervelend als uw erf regelmatig blank komt te staan; dan wilt u al het overtollige regenwater zo snel mogelijk afvoeren om dit probleem voor te zijn. Hier heeft u echter wel het juiste systeem voor nodig!

Tijdens onze reguliere openingstijden staan onze toegewijde medewerkers altijd paraat om u bij uw beslissing te helpen. Wij adviseren u graag over onze producten en welke daarvan het best in staat is om u te helpen bij een snelle en efficiënte grondwaterafvoer. Neem gerust contact met ons op!

Heeft u al gevonden wat u zocht? Bestel in dat geval vandaag nog online en geniet van alle voordelen van onze hoogwaardige infiltratieputten!

Copyright © 2021 Bestrating.nl B.V. - Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookies