Showroom & showtuin

Meer dan 5.000 m² showroom/showtuin met oud en nieuw gebakken bestrating.betonnen sierbestrating, natuursteen, keramische tuin/terrastegels, kunstgras en tuinverlichting, tuinhuizen en blokhutten (ook maatwerk), luxe overkappingen en veranda’s, tuinhout en schuttingen.

Openingstijden showroom:

  • Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: 09:00 - 15:00 uur

Op 27 april 2021 tijdens Koningsdag is onze showroom gesloten. Onze showtuin is wel gewoon 24/7 geopend om inspiratie op te doen voor je nieuwe tuin!

Openingstijden showtuin:

  • 24/7 geopend!

Onze enorme showtuin aan de Korenmaat 18 in Assen is 24/7 vrij toegankelijk om te bezichtigen.

Altijd persoonlijk geholpen bij Bestrating.nl

In onze splinternieuwe showroom in Assen kunt u zonder afspraak terecht. Ook buiten onze openingstijden! U kunt natuurlijk eerst rustig rondkijken in het grote assortiment bestrating, tuinhout, blokhutten en meer. Er zijn altijd meerdere medewerkers van ons beschikbaar om u te helpen. Wij geven u gratis en vrijblijvend advies, kunnen een aanbieding op maat maken en natuurlijk direct uw bestelling opnemen.

Bestrating thuis bezorgd

Niet in de gelegenheid om uw bestelling zelf mee te nemen? Geen enkel probleem, wij bezorgen uw bestelling graag bij u thuis. Dit kan zowel vanuit onze webwinkel, als vanuit onze showroom geregeld worden. Meer informatie? Schroom niet om ons te contacten per telefoon of e-mail, of om langs te komen in onze showroom!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2021 Bestrating.nl vof - Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookies