Showroom & showtuin

Bestrating.nl heeft een meer dan 5.000 m² showroom/showtuin met oud en nieuw gebakken bestrating, betonnen sierbestrating, natuursteen, keramische tuin/terrastegels, kunstgras en tuinverlichting, tuinhuizen en blokhutten (ook maatwerk), luxe overkappingen en veranda’s, tuinhout en schuttingen. Onze showtuin van meer dan 10.000 m² aan de Korenmaat 18 in Assen is 24/7 vrij toegankelijk om te bezichtigen.

Wilt u graag advies van één van onze specialisten? Dat is ook mogelijk! Er zijn altijd meerdere medewerkers van Bestrating.nl beschikbaar om u te helpen! Wij geven u vrijblijvend advies!

 

Openingstijden showroom:

  • Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: 09:00 - 15:00 uur

Op de volgende dagen zijn de openingstijden van onze showroom gewijzigd: 

- Donderdag 26 mei Hemelvaartsdag gesloten.

- Zondag 5 juni 1ᵉ Pinksterdag gesloten.

- Maandag 6 juni 2ᵉ Pinksterdag gesloten.

- Zaterdag 25 juni TT Assen gesloten.

Onze showtuin van meer dan 5.000 m² aan de Korenmaat 18 in Assen is 24/7 geopend om inspiratie op te doen voor uw nieuwe tuin!

 

Omleidingsroute Bestrating.nl 

Vanaf maandag 25 april t/m vrijdag 10 juni 2022 worden er door de Gemeente Assen werkzaamheden aan de Graswijk uitgevoerd. De werkzaamheden aan de hoofdrijbaan worden in 7 weken uitgevoerd tussen 07:00 uur en 17:00 uur in 2 fases.

Fase 1 (maandag 25 april t/m maandag 23 mei 2022):

Bezoekers die via de A28 naar Bestrating.nl willen rijden wordt geadviseerd om gebruik te maken van afrit 32 en richting rotonde De Haar te rijden en vervolgens de omleidingsroute Schepersmaat/Korenmaat te volgen. Bezoekers vanuit Assen wordt geadviseerd om via Europawegweg-Zuid de omleidingsroute Schepersmaat/Korenmaat te volgen. 

Fase 2 (maandag 23 mei t/m vrijdag 10 juni 2022):

Bezoekers die via de A28 naar Bestrating.nl willen rijden kunnen de gebruikelijke route (Afslag Assen Zuid) volgen. Bezoekers vanuit Assen worden geadviseerd om via Europaweg-Zuid de omleidingsroute Schepersmaat/Korenmaat te volgen (afslag voor de nieuwe tunnel naar Diepstroeten). Bezoekers vanuit Assen kunnen ook via Anreep naar Diepstroeten rijden om vervolgens via Graswijk naar de Korenmaat te rijden.  

 

Bestrating thuis bezorgd

Niet in de gelegenheid om uw bestelling zelf mee te nemen? Geen enkel probleem, wij bezorgen uw bestelling graag bij u thuis. Dit kan zowel vanuit onze webwinkel, als vanuit onze showroom geregeld worden. Meer informatie? Schroom niet om ons te contacten per telefoon of e-mail of om langs te komen in onze showroom!

 
 
Copyright © 2021 Bestrating.nl vof - Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookies