0592 - 315 108
Telefonisch bereikbaar

Oude waaltjes

  • Gratis verzending
    Vanaf 1000,-
  • Snelle levering
    Binnen 7 werkdagen
  • 20 jaar ervaring
    Alles goed geregeld

Vragen over dit product? Klik dan hier en mail ons.

€ 41,65 per m²

Over dit product

Het formaat is 20 cm lang, 5 cm breed en 8 cm hoog. Verkrijgbaar is genuanceerde kleuren (rood, paars, bruin, blauw en geel)
Wij hebben altijd diverse verschillende soorten op voorraad.

Echte oude gebakken waaltjes (deccenia oud) Deze waaltjes zijn gemaakt van gebakken klei. Hierdoor ontstaat een natuurlijke uitstraling, de stenen zijn duurzaam en blijvend mooi. Kleurvast en geen onderhoud, een slimme keus voor de lange termijn. Geschikt voor rondom het huis en zeer geschikt voor in de oprit.

Door het natuurlijke afslijtingproces, wordt de kleur na verloop van tijd alleen maar mooier en warmer. Baksteen heeft een prachtige structuur en fantastische natuurkleuren. Dit schitterende product heeft een unieke authentieke uitstraling.

Door het gebruik van klei en de noodzaak van ovens zijn bakstenen duurder dan betonstenen. Maar de duurzaamheid rechtvaardigt deze hogere aanschafprijs meestal wel. Na 30 jaar levert de baksteen niets in aan schoonheid en kleur. Hiermee behoudt uw tuin haar duurzame karakter.

Neem telefonisch (0592-315108) of per mail (info@bestrating.nl) contact op voor een offerte. Dit product kan niet besteld worden via onze webshop (u kunt onderstaande bestelopties negeren).

Formaat Zie productomschrijving
Productnr. og20120402-5
Besteleenheid 1 m²