Woodpro Garage 27598

Verwachte levertijd:
op aanvraag
Informatie transportkosten (regio afhankelijk)
Artikelcode:
27598
Prijs
Prijs op aanvraag

Woodpro Garage 27598

  • Productomschrijving
  • Reviews

Productomschrijving

Woodpro Garage 27598

WOODPRO biedt een breed assortiment blokhutten, garages en veranda's tegen betaalbare kwaliteit aan. Het voordeel van WOODPRO is dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Verder gebruikt WOODPRO uitsluitend hoge kwaliteit vurenhout, welke uit de koudste gebieden gehaald wordt. Hierdoor groeien bomen langzaam en zitten de jaarringen korter op elkaar. Dit maak dat het hout stabieler en duurzamer is. 

Via onze eigen 3D configurator kunt u deze garage geheel naar eigen smaak ontwerpen. Hieronder vindt u een korte gebruiksaanwijzing van onze 3D configurator. 

1. Kik hier om naar onze 3D configurator te gaan

2. Maak uw garage groter of kleiner en kies de gewenste wanddikte. Voeg eventueel een luifel/overkapping en wanden toe aan uw garage. Ook is het mogelijk om hier eventueel een onderbouw aan toe te voegen, zodat uw garage een dubbele ruimte heeft met tussenwand.

3. Kies hier uw type dak

4. Selecteer hier uw deuren en positioneer deze vervolgens in de wand op de gewenste plek.

5. Selecteer hier uw ramen en positioneer deze vervolgens in de wand op de gewenste plek. 

6. Maak uw keuze uit de diverse (kleur)behandelingen.

7. Selecteer hier eventueel uw overige keuzes en/of opties.

8. Hier ziet u het totaaloverzicht. Inclusief 360 graden roteerfunctie. 

Alle garages/blokhutten/veranda's worden geleverd inclusief:

EPDM Dakbedekking: Compleet pakket EPDM: rubberen dakbedekking, dakdoorvoer én bevestigingskit inbegrepen. Tevens worden brede aluminium geanodiseerde daktrimmen om de dakranden af te werken bij platte daken bijgeleverd.

Dubbel glas: Alle ramen en deuren zijn uitgevoerd in dubbel glas.

Vleugelramen: Ramen zijn te openen door middel van een knop. De uitzetters van de vleugelramen zijn verstelbaar, zodat u het raam op een kier of volledig open kunt zetten. Door de pin en gat verbinding waait het raam niet kapot wanneer er wind staat. De espagnolette in het kozijn zorgt ervoor dat uw raam over de volledige lengte goed sluit.

Uitzetramen: De raamuitzetter wordt geleverd bij de uitzetramen. De uitzetter zorgt ervoor dat u het raam kunt openen op de gewenste stand.

Draaikiep mechanisme: Draaikiepramen zijn zeer solide en hebben een hoogwaardig kwaliteitsmechanisme. 

Deurkrukken: Deurkrukken zijn uitgevoerd in chroom en zijn geveerd.

Cylindersloten: Alle deuren zijn voorzien van een hoogwaardig cylinderslot, inclusief een set sleutels.

Tochtstrippen: Alle deuren en ramen zijn voorzien van tochtstrippen. Deze zijn voorzien van plastic folie die u na het schilderen kunt verwijderen.

Ruiten afgekit: Alle ruiten zijn door ons volledig afgekit.

Klikbare roedes: De roedes hebben een kliksysteem. Dit is erg handig bij het schilderen en schoonmaken van de ramen.

Slijtstrip: Alle deuren zijn voorzien van een aluminium slijtstrip met voorgeboorde schroefgaten. Deze slijtstrip beschermt uw dorpel.

Verstelbare Paumelle scharnieren: De scharnieren zijn in alle richtingen verstelbaar. 

Covers voor een mooie afwerking: We leveren voor elke scharnier covers om de scharnieren een mooie afwerking te geven. 

Teruggedroogd en gelamineerd: Al het hout is teruggedroogd om de werking te verminderen. Daarnaast zijn de ramen, deuren en palen gelamineerd om kromtrekken zoveel mogelijk te voorkomen.

Gratis inbegrepen (keuze uit vijf kleuren shingles): Bij keuze voor een zadeldak zijn de shingles inbegrepen in de prijs. U heeft hierbij de keuze uit de kleuren: blauw, bruin, groen, rood of zwart.

Beslag- en bevestigingsmateriaal: Al het beslag- en bevestigingsmateriaal is inbegrepen.

Houtstapelbouwsysteem: Bij alle blokhutten, garages en veranda's worden de wanddelen op elkaar gestapeld en zijn er geen spijkers of schroeven nodig. De blokhutten, garages en veranda's worden vervaardigd met een hoge wind- en waterdichte hoekverbinding. Bij de traditionele blokhutprogramma is dit een kruisverbinding en bij de moderne lijn is dit een paalverbinding. 

Palen, voeten en funderingsbalken: Alle palen zijn gelamineerd (voortkomt kromtrekken) en zijn bij het traditionele blokhutsysteem 9x9 cm dik en bij de moderne lijn 12x12 cm dik. Palen worden bij de traditionele blokhutprogramma geleverd met keteldruk geïmpregneerde houten voet. Bij de moderne lijn met een kunststof voet. Keteldruk geïmpregneerde funderingsbalken zijn standaard inbegrepen bij elke blokhut, garage of veranda. 

Bij te bestellen (tegen meerprijs):

Houten binnenvloer: De houten binnenvloer wordt geleverd met keteldruk geïmpregneerde balken, vloerbeschot van 19 mm en is afgewerkt met mooie decoratieve vloerplinten.

Vloerisolatie: Bestaat uit 40 mm dikke thermische platen (60x120 cm), wordt tussen de keteldruk geïmpregneerde vloerbalken gelegd, de thermische platen passen perfect tussen de vloerbalken en op deze vloerbalken worden de vloerdelen gelegd.

Dakisolatie: Dakisolatie kan bij alle daken worden bijbesteld. De dakisolatie bestaat uit 40 mm dikkte platen (60x120 cm), de  warmtegeleidingsvermogen is (Lambawaarde van 0,027 W/m), verder is het eenvoudig te installeren en bestaande uit milieuvriendelijk CE-gecertificeerd materiaal voorzien van FM-approval, de platen zijn van vezelvrij PIR-hardschuim en hebben aan twee zijden een mineraal glasvlies, daarnaast is het ook waterbestendig en worden er speciale lange asfaltnagels bijgeleverd. 

Kleurbehandeling:

Sproei-impregnatie (voorbehandeling): Bij een sproei-impregnatie worden alle binnen- en buitenzijden voorbehandeld met een impregneermiddel (grondlaag). U heeft keuze uit vier verschillende transparante kleuren (wit, licht grijs, bruin of grafietgrijs) of kleurloos. 

De voordelen hiervan zijn dat de binnenzijde van uw blokhut, garage of veranda en de delen waar u na montage niet meer bijkomt zijn beschermd en deze hoeft u in de toekomst niet te behandelen met een beits. Verder is de blokhut met deze behandeling al voorzien van een grondlaag en is uw blokhut meteen beschermd tegen schimmels en rottingsprocessen na montage. U kunt zelf bepalen welke kleur de ramen/deuren, wanden/dak en vloer krijgen.

Wij adviseren u wel om binnen 12 maanden de buitenzijde te beitsen. Wit binnen 6 maanden en kleurloos zo spoedig mogelijk.

Keteldruk-impregnatie: Druk geïmpregneerd hout is onderhoudsarm en zal onder alle weersomstandigheden minimaal 10 jaar houdbaar zijn. Het hout gaat op den duur wel vergrijzen. Bij deze behandelmethode heeft een langere levertijd (+1 week) in verband met de droging. Bij montage kan het zijn dat de delen moeilijker in elkaar schuiven omdat het hout nog enigszin gezwollen is. Het duurt na montage ongeveer zes weken voordat het (meeste) vocht uti het hout is getrokken. Tevens kunnen droogte- en/of krimpscheurtjes in het hout onstaan. Ramen en deuren worden niet keteldruk geïmpregneerd, deze kunt u bijvoorbeeld wel gesproeid of gebeitst mee bestellen. Tot slot wordt het dakbeschot wel mee geïmpregneerd. 

Beitsen (extra bescherming): WOODPRO producten geven een perfecte bescherming tegen UV-straling ens schimmel en zijn vochtregulerend. Met een beitsbehandeling heeft uw tuinhuis een bescherming van +- 2-4 jaar. U heeft keuze uit vier verschillende kleuren: stofgrijs, zuiverwit, zwartgrijs en transparant eiken.

Mogelijk bij traditonele en moderne lijn: De ramen en deuren worden aan alle kanten in drie lagen behandeld (grondverf, tussenbehandeling en beits). 

Alleen mogelijk in de moderne lijn: Uw tuinhuis/veranda kan door ons behandeld worden. Palen worden altijd aan alle zijdes kleurloos voorbehandeld én in kleur gebeitst. De wanden en boeidelen worden aan beide zijden kleurloos voorbehandeld en aan de buitenzijde in kleur gebeitst. 

 U kunt zelf bepalen welke kleur de ramen/deuren, wanden en palen en boeidelen krijgen.

Product specificaties

In showtuin
Nee
Merk
Woodpro
Houtsoort
Vurenhout
Hoogte
240 cm
Breedte
400 cm
Diepte
250 cm
Oppervlakte
10 m²
Inhoud
24 m³
Hoogte tot boei
216 cm
Deur(en)
1 x WG02
Daktype
Platdak
Dakoverstek
30 cm
Bouwsysteem
Blokhut-systeem
Wanddikte
28 mm
Copyright © 2021 Bestrating.nl B.V. - Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookies