GeoCeramica 100x100x4 Decoro Fiori

Levertijd:
1-7 werkdagen (vraag altijd naar actuele voorraad & levertijd!)
Sku:
QTCM54933.GCERA

De GeoCeramica 100x100x4 Decoro Fiori is een keramische tegel met een cementlook. De keramische tegel heeft een uitgesproken print waardoor u een unieke tuin of terras kunt creëren. De tegel is gemaakt van keramiek, maar heeft een betonnenonderlaag. Hierdoor heeft de tegel de voordelen en het aanzicht van een keramische tegel, maar het gemak van een betontegel.

  • Prijs per m2
    96,50
  • Inhoud van verpakking 15 m2
  • Aantal lagen per verpakking 15
Let op: Indien de bestelling kleiner is dan 1 verpakking, betaalt u een toeslag van € 25.00.

Het aantal wordt automatisch geupdated naar een veelvoud van het minimaal te bestellen aantal.

Totaalprijs  
Aantal verpakkingen
Aantal lagen

Let op: Er is vaak 5% snijverlies. Er wordt aangeraden om 5% meer te bestellen dan u nodig hebt.

Gratis levering vanaf 1000,-
Snelle support via livechat!
8.9/10 klantbeoordeling
5.000 m² showtuin & showroom

GeoCeramica 100x100x4 Decoro Fiori

  • Productomschrijving
  • Reviews

Productomschrijving

GeoCeramica 100x100x4 Decoro Fiori

De GeoCeramica 100x100x4 Decoro Fiori is een keramische tegel met een cementlook. De keramische tegel heeft een uitgesproken print waardoor u een unieke tuin of terras kunt creëren. De tegel is gemaakt van keramiek, maar heeft een betonnenonderlaag. Hierdoor heeft de tegel de voordelen en het aanzicht van een keramische tegel, maar het gemak van een betontegel. Verder is de tuintegel voorzien van een afstandhouder.

Wat zijn de kenmerken van keramiek?

Keramische tuintegels worden gemaakt in Mediterrane landen, zoals Italië, Spanje en Turkije. De tegels staan bekend om hun luxe uitstraling en onderhoudsvriendelijke karakter. Keramische tegels zijn kras- en slijtvast en daarnaast is het niet erg als er vlekken op komen. Verder zijn de tegels kleurondersteunend, vorstbestendig, mos en schimmelwerend, stroef en zijn de tegels eenvoudig te leggen. Het meest gangbare formaat is de 60x60 tegel, maar nog grotere formaten zoals de 80x80 en 100x100 cm zijn ook zeer gewild! 

Hoe leg ik een keramische tegel aan?

U kunt de keramische tegel aanleggen op een zandbed. Daarnaast adviseren wij de keramische tegel te voegen met Varistone LM Aqua (let hierbij wel op de kleur die u besteld). Doordat u de tegel met een voeg aanlegt is er weinig kans op onkruid.

Kom naar onze showtuin in Assen!

Onze showtuin van meer dan 5.000 m² in Assen kunt u zonder afspraak bezoeken. Wij hebben een breed assortiment met oud en nieuw gebakken bestrating, betonnen sierbestrating, natuursteen, keramische tuin/terrastegels, kunstgras en tuinverlichting, tuinhuizen en blokhutten (ook maatwerk), luxe overkappingen en veranda’s, tuinhout en schuttingen. Er zijn altijd meerdere medewerkers van ons beschikbaar om u te helpen. Wij geven u gratis en vrijblijvend advies en kunnen een aanbieding op maat maken!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GeoCeramica 100x100x4 Decoro Fiori
Uw waardering

Product specificaties

Formaat
100x100 cm
Dikte
4 cm
Kleur
Decor
Eigenschappen tegel
Met afstandhouders
Merk
MBI De Steenmeesters
Serie
GeoCeramica Décor
Materiaal
Keramiek op beton
Copyright © 2021 Bestrating.nl vof - Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookies