De stadse tuin van Florine Hofstee

De stadse tuin van Florine Hofstee
Bezig met laden... 30 view(s)
De stadse tuin van Florine Hofstee

Florine en Jeroen's tegelavontuur met Bestrating.nl

Florine en Jeroen, een jong stel uit Haarlem, besloten onlangs om hun tuin nieuw leven in te blazen met een renovatie. Met de zomer in aantocht en een diep verlangen naar meer buitenleven, was het de perfecte timing om deze stap te zetten. Na zorgvuldig onderzoek en grondige overwegingen besloten ze om naar Assen te rijden, waar ze alles in onze showtuin vonden wat ze nodig hadden, van tuintegels tot een veranda.

Het begon allemaal met een droom. Sinds hun huwelijk koesterden Jeroen en Florine de wens om hun tuin net zo uitnodigend te maken als hun knusse huisje. Maar met de komst van hun twee kinderen werd het steeds moeilijker om van de tuin een leefbare ruimte te maken.

Na het bekijken van ontelbare tegelopties wisten Florine en Jeroen precies wat ze wilden: tegels die niet alleen mooi waren, maar ook duurzaam en praktisch.

Hun keuze voor de perfecte tegels werd een cruciaal onderdeel van hun tuinrenovatie, en hieronder delen we graag meer over welke tegels ze hebben gekozen en waarom.


 

Welke voorkeur hadden ze voor tuintegels?

Aangezien het stel grotendeels op Ibiza verblijft, is het voor hen van cruciaal belang dat hun tuin onderhoudsvriendelijk is. Daarom viel hun keuze op keramische tuintegels. Florine wilde graag het relaxte Ibiza-gevoel naar Nederland halen, en daarom kozen ze voor grote, lichte keramische tegels. Deze tegels zijn niet alleen gemakkelijk te onderhouden, maar geven de tuin ook een luxe uitstraling die perfect past bij het gewenste Ibiza-gevoel.

ondergrond tuintegels aanleggenondergrond tuintegels aanleggen

Benodigdheden voor tuintegels

Naast de keramische tegels hebben ze ook gekozen voor een prachtige veranda van het merk Lugarde. Deze veranda biedt een veelzijdige ruimte waarin ze nog meer van het buitenleven kunnen genieten. Of het nu gaat om fonduen, gourmetten, borrelen of zelfs tv kijken, de veranda dient als een naadloze verlenging van hun woonkamer, waardoor ze het hele jaar door comfortabel buiten kunnen vertoeven.

Voor een stevige fundering onder de keramische tegels kozen ze voor ophoogzand, wat zorgt voor een solide basis om de tegels op te leggen. Daarnaast kozen ze voor een nauwkeurige afwerking met behulp van voegkruisjes en voegmiddel Varistone LM Aqua in de natuurlijke kleur. Deze zorgvuldige keuzes garanderen niet alleen een duurzame installatie, maar ook een esthetisch aantrekkelijk resultaat dat perfect past bij hun buitenruimte.

Kera 90x90x3 cm Nice Kera 90x90x3 cm Nice
Florine Hofstee haar keuze!
Kera 90x90x3 cm Nice
Prijs per m²
69,95
1-10 werkdagen (meestal sneller)
Varistone LM Aqua Naturel (25 kg emmer) Varistone LM Aqua Naturel (25 kg emmer)
Varistone LM Aqua is een 1-component
Varistone LM Aqua Naturel (25 kg emmer)
Prijs per stuk
109,95
1-2 werkdagen
Afstandhouder - Voegkruis 3x19x55 mm afbreekbaar (zak á 100 st) Afstandhouder - Voegkruis 3x19x55 mm afbreekbaar (zak á 100 st)
Hulpmiddel voor de gewenste voegbreedte
Afstandhouder - Voegkruis 3x19x55 mm afbreekbaar (zak á 100 st)
Prijs per stuk
20,95
1-2 werkdagen
Ophoogzand / Straatzand (BigBag circa 0,7 kuub) Ophoogzand / Straatzand (BigBag circa 0,7 kuub)
Geschikt voor onder bestrating
Ophoogzand / Straatzand (BigBag circa 0,7 kuub)
Prijs per stuk
63,95
1-10 werkdagen (meestal sneller)

De gekozen accessoires

Om 's avonds van de veranda te kunnen genieten, hebben ze besloten om in-lite verlichting te installeren. Het armatuur in-lite ACE DOWN DARK Grey is zorgvuldig geplaatst langs de veranda en schutting. Deze wandlamp, vervaardigd uit aluminium en met een grijze afwerking, biedt een subtiele maar effectieve verlichting. Aangezien het een 12-volt armatuur betreft, is een in-lite transformator en kabel vereist. Florine en Jeroen hebben gekozen voor de in-lite HUB 100 transformator.

Bovendien hebben ze gekozen voor een smalle roostergoot in de kleur zwart voor de afwatering. Met de SlimLine roostergoot wordt op een elegante wijze voorkomen dat regenwater zich ophoopt in de tuin en op het terras, waardoor het praktische aspect naadloos samengaat met een esthetisch verantwoorde oplossing.

in-lite ACE DOWN DARK GREY in-lite ACE DOWN DARK GREY
Wandlamp met sfeervol licht naar beneden
in-lite ACE DOWN DARK GREY
Prijs per stuk
155,00
1-2 werkdagen
De in-lite HUB-100 is een schakelaar voor de in-lite verlichting. Hierdoor wordt de tuinverlichting energiezuinige en duurzaam. in-lite HUB-100
Transformator voor 100VA
in-lite HUB-100
Prijs per stuk
174,00
1-2 werkdagen
in-lite CBL-40 14/2 in-lite CBL-40 14/2
Laagspanningskabel type 14/2 12 volt 2-aderig.
in-lite CBL-40 14/2
Prijs per stuk
139,00
1-2 werkdagen
De ACO SlimLine goot met zwart aluminium rooster is minimalistisch en zichtbaar mooi tegelijkertijd! ACO SlimLine Zwart (B=63mm L=100cm)
Deze lijngoot biedt een perfecte oplossing voor afwatering
ACO SlimLine Zwart (B=63mm L=100cm)
Prijs per stuk
37,95
1-2 werkdagen

Advies nodig? Plan een afspraak in!

Bent u geïnspireerd geraakt door het verhaal van Florine en Jeroen en bent u ook toe aan een prachtige veranda, overkapping op maat of nieuwe tuintegels? Aarzel dan niet om een afspraak met ons in te plannen! Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomtuin. Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.


Bekijk ook
Powered by Amasty Magento 2 Blog Extension

Al vanaf hun huwelijk droomde Jeroen en Florine van een veranda in hun ini mini tuin in Haarlem! Ze hopen hiermee een soort 'buitenhuis'-sfeer te creëren, een plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht zonder het huis te verlaten. Vooral nu ze twee kinderen hebben, gaan ze minder vaak uit eten, dus het is extra waardevol om een uitwijkplek te hebben. Nieuwsgierig naar de items die ze hebben gekozen? Lees dan snel verder!

3 minuten leestijd
Copyright © 2021 Bestrating.nl B.V. - Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookies