ACO SlimLine Silver (B=63mm L=100cm)

ACO SlimLine Silver (B=63mm L=100cm)

Verwachte levertijd:
1-2 werkdagen
Informatie transportkosten (regio afhankelijk)
Artikelcode:
19000
Prijs per stuk
32,50
Verzendkosten slechts €5,99, gratis vanaf 100,-!
 • Productomschrijving
 • Reviews
 • Video's
 • Gerelateerde producten
 • Aanbevolen producten

Productomschrijving

ACO SlimLine lijngoot 100x6.3x10 cm (LxBxH) incl. zilverkleuring blank aluminium designrooster

De ACO SlimLine goot met zijn elegante zilverkleurige aluminium rooster combineert minimalistische schoonheid met zichtbare aantrekkingskracht. Deze goot heeft een slanke breedte van slechts 6 centimeter en is voorzien van een strak aluminium rooster. Zowel de goot als het rooster kunnen moeiteloos worden ingekort met een standaard ijzerzaag. U heeft de keuze uit 3 kleuren: zwart, zilver, roestvrij staal en het trendy corten. Naast zijn esthetische waarde is de installatie ervan snel en gemakkelijk. Bovendien is het mogelijk om deze goot aan te sluiten op infiltratievoorzieningen of op het rioleringssysteem.

De slanke designafwatering van ACO Slimline biedt de ideale oplossing voor wie op zoek is naar een elegante en discrete afwateringsoplossing, zonder afstand te doen van de toegankelijkheid van een roostergoot. Het verwijderbare rooster maakt onderhoud een fluitje van een cent. Bovendien zorgen de kleine openingen in het rooster ervoor dat vuil zo min mogelijk in de goot terechtkomt.

ACO SlimLine Plug & Play

Het installeren van ACO Slimline is eenvoudig dankzij de lichte kunststof kanalen en het plug & play-systeem. Afhankelijk van uw specifieke behoeften voor de afwatering van uw terras kunt u de benodigde onderdelen selecteren.

 1. ACO SlimLine Gootelement met rooster 
 2. SlimLine Hoekstuk (optioneel ivoor het creëren van een hoek)
 3. SlimLine Koppelstuk (bestel altijd één minder dan het aantal goten)
 4. SlimLine Eindplaat (bij een onderuitloop zijn 2 eindplaten nodig, bij een zijuitloop heeft u 1 eindplaat nodig)
 5. SlimLine Eindplaat met zijuitloop Ø 50 mm 
 6. SlimLine Excentrische onderuitloop Ø 80 mm 

Dankzij de klik- en lijmverbindingen kunnen ACO SlimLine lijngoten snel worden geplaatst. De voetjes aan de koppelstukken zorgen voor stabiliteit tussen de tegels. Het aluminium rooster kan eenvoudig worden verwijderd voor het reinigen van de goot.

Verwerkingadvies

1. De ACO Slimline biedt zowel de optie voor een zijuitloop als een onderuitloop. De zijuitloop kan ofwel geïntegreerd zijn in de eindplaat of als een afzonderlijk onderdeel worden verkregen voor een aansluiting aan de lange zijde van het gootelement. De onderuitloop is geïntegreerd in een aansluitkoppelstuk. Om een uitlaat aan te sluiten, dient u een gat met een diameter van Ø45 mm in de goot te boren, bij voorkeur met behulp van de ACO gatenzaag, op de gewenste locatie voor de zij- of onderuitlaat.

Let op! Verbind ACO Slimline maximaal met een lengte van 6 meter aan één onderuitloop en maximaal 5 meter aan een zijuitloop. Dit systeem is niet voorzien van een stankslot. Zorg voor een sifon bij het aansluiten ervan.

2. Voor de fundering dient u een sleuf te graven met een diepte van ongeveer 15 cm en een breedte van 16 cm. Zorg ervoor dat de fundering minimaal 5 cm hoog is.

3. Als funderingsmateriaal is het essentieel om minimaal gestabiliseerd zand (in een verhouding van 1 deel cement tot 3 delen zand) te gebruiken. Breng een laag gestabiliseerd zand aan in de sleuf, met een minimale dikte van 5 cm, en zorg ervoor dat het goed wordt samengedrukt. Bevestig de koppelstukken aan de gootelementen, bevestig de eindplaten en stel het geheel op de juiste hoogte in. Vul de sleuf aan met gestabiliseerd zand tot bijvoorbeeld de onderkant van de bestrating en verdicht deze grondig. Het is belangrijk om het rooster altijd in het gootelement te laten zitten gedurende dit proces.

4. De grond rondom de goot moet zorgvuldig worden samengeperst, waarbij de goot in zijn oorspronkelijke vorm moet blijven. Als u nieuwe bestrating aanlegt, is het raadzaam om een draad te spannen om het gewenste hoogteniveau te bepalen. Zorg ervoor dat het rooster altijd 3 mm onder de draad wordt ingesteld. Als u het gootsysteem in een bestaande bestrating plaatst, is het aan te bevelen om een sjabloon uit hout te maken om de gewenste hoogte te kunnen afreien. Als u de goot langs een opstaande wand legt, moet de vleugel van het koppelstuk aan die zijde worden verwijderd.

5. U heeft de flexibiliteit om de goot met het rooster op de door u gewenste lengte in te korten door middel van zagen.

6. De eindplaten worden aan de uiteinden van de gootstreng bevestigd. Door het verschil in uitzettingscoëfficiënt tussen kunststof (goot) en aluminium (rooster) kan het gebeuren dat de lengte van de goot enigszins afwijkt ten opzichte van het rooster.

7. Het is mogelijk om alle kunststof onderdelen waterdicht aan elkaar te bevestigen met behulp van PVC-lijm.

8. Afhankelijk van de gekozen bestrating, kan het nodig zijn om de zijkanten van de goot aan te vullen met straatzand of gestabiliseerd zand.

Tips! Bij het aanleggen van nieuwe bestrating raden we aan om een referentiedraad te spannen om het gewenste hoogteniveau te bepalen. Zorg ervoor dat het rooster altijd 3 mm onder deze draad wordt geplaatst. Als u de goot in een bestaande bestrating plaatst, is het aan te bevelen om een sjabloon van hout te maken met de gewenste hoogte om te kunnen egaliseren. Als de goot langs een opstaande wand wordt geplaatst, is het noodzakelijk om een excentrische vloerflens te gebruiken.

Video's

Product specificaties

In showtuin
Ja
Merk
ACO
Breedte
6,1 cm
Hoogte
10 cm
Lengte
100 cm
Materiaal
Goot: kunststof en Rooster: aluminium
Serie
ACO SlimLine

Gerelateerde producten

De ACO SlimLine goot met corten rooster is minimalistisch en zichtbaar mooi tegelijkertijd. ACO SlimLine Corten (B=63mm L=100cm)
Deze lijngoot biedt een perfecte oplossing voor afwatering
ACO SlimLine Corten (B=63mm L=100cm)
Prijs per stuk
54,95
1-2 werkdagen
De ACO Hexaline 2.0 lijngoot met kunststof rooster redt uw tuin, terras, oprit of garage van grote plassen water wanneer het regent. ACO Hexaline 2.0 goot incl. zwart kunststof rooster
Lijngoot met kunststof rooster
ACO Hexaline 2.0 goot incl. zwart kunststof rooster
Prijs per stuk
23,50
1-2 werkdagen
De ACO Hexaline 2.0 lijngoot met verzinkt stalen rooster redt uw tuin, terras, oprit of garage van grote plassen water wanneer het regent. ACO Hexaline 2.0 goot incl. verzinkt stalen sleufrooster
Lijngoot met verzinkt stalen rooster
ACO Hexaline 2.0 goot incl. verzinkt stalen sleufrooster
Prijs per stuk
30,95
1-2 werkdagen
ACO Hexa Slotline goot + kunststof opzet 100 cm ACO Hexa Slotline goot + kunststof opzet 100 cm
Strakke lichtgewicht lijngoot
ACO Hexa Slotline goot + kunststof opzet 100 cm
Prijs per stuk
39,95
1-2 werkdagen

Aanbevolen producten

ACO SlimLine zijuitloop is een eindplaat met zijuitloop van 50 mm. ACO SlimLine zijuitloop 50mm
Voor een zijaansluiting op de langere zijde van de lijngoot.
ACO SlimLine zijuitloop 50mm
Prijs per stuk
9,95
1-2 werkdagen
ACO SlimLine zijuitloop is een eindplaat met zijuitloop van 50 mm. ACO SlimLine eindplaat
Een eindplaat met zijuitloop van 50 mm
ACO SlimLine eindplaat
Prijs per stuk
8,50
1-2 werkdagen
ACO SlimLine koppelstuk is smalle kunststof goot en heeft een aluminium designrooster. ACO SlimLine koppelstuk
Koppelstuk voor alle Slimline lijngoten
ACO SlimLine koppelstuk
Prijs per stuk
5,95
1-2 werkdagen
ACO SlimLine onderuitloop 80mm is een geschikt hulpstuk voor de SlimLine Watergoten systeem. ACO SlimLine Onderuitloop Ø 80 mm
De onderuitloop is geïntegreerd in een aansluitkoppelstuk
ACO SlimLine Onderuitloop Ø 80 mm
Prijs per stuk
12,75
1-2 werkdagen
ACO SlimLine onderuitloop 80mm excentrisch is een geschikt hulpstuk voor de SlimLine Watergoten systeem! ACO SlimLine Onderuitloop Ø 80 mm excentrisch
De onderuitloop is geïntegreerd in een aansluitkoppelstuk
ACO SlimLine Onderuitloop Ø 80 mm excentrisch
Prijs per stuk
14,50
1-2 werkdagen
Met de ACO SlimLine zandvanger kunt u uw ACO SlimLine systeem eenvoudig onderhouden. ACO Slimline zandvanger
Opvang van zand en afval in de lijngoot
ACO Slimline zandvanger
Prijs per stuk
10,95
1-2 werkdagen
ACO SlimLine gatzaag Ø45mm voor onderuitloop is geschikt om een gat te boren van 45 mm in de ACO SlimLine onderuitloop 80 mm.  ACO Slimline gatenzaag Ø45mm voor onderuitloop
Geschikt om een gat te boren van 45 mm
ACO Slimline gatenzaag Ø45mm voor onderuitloop
Prijs per stuk
24,95
1-2 werkdagen
De ACO SlimLine goot met zilverkleuring aluminium rooster is minimalistisch en zichtbaar mooi tegelijkertijd. Deze goot is slechts 6 centimeter breed en heeft een strak aluminium rooster. ACO SlimLine hoekstuk incl. blank aluminium rooster
Hoekstuk voor SlimLine lijngoten
ACO SlimLine hoekstuk incl. blank aluminium rooster
Prijs per stuk
51,95
1-2 werkdagen
ACO SlimLine hoekstuk is een kunst element met een aluminium zwart designrooster. Afmeting van de hoekstuk is 11x11 cm (rooster x rooster).  ACO SlimLine hoekstuk incl. zwart aluminium designrooster
Hoekstuk voor SlimLine lijngoten
ACO SlimLine hoekstuk incl. zwart aluminium designrooster
Prijs per stuk
57,95
1-2 werkdagen
Copyright © 2021 Bestrating.nl B.V. - Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookies