Vraag hier uw sample(s) aan!

Om mogelijke teleurstellingen te voorkomen, bieden we u graag de mogelijkheid om een sample aan te vragen, waardoor u geen enkel risico loopt.
 

Voor slechts €14,95 inclusief verzending, kunt u bij ons een sample aanvragen. Dit bedrag zal volledig worden gecrediteerd bij het plaatsen van een bestelling. Op deze manier kunt u met volledig vertrouwen uw keuze maken en bent u verzekerd van de kwaliteit die wij bieden.

Het proces is eenvoudig:

  1. Vul hieronder uw gegevens in.
  2. Zodra uw aanvraag is ontvangen, sturen we u een factuur van €14,95 voor de verzending van de monsters. Dit bedrag wordt bij een eventuele toekomstige bestelling volledig aan u terugbetaald.
  3. We bereiden de samples zo snel mogelijk voor u voor. Indien niet direct beschikbaar, bestellen we ze voor u. Vervolgens kunt u ze thuis op uw gemak bekijken, voelen en vergelijken.

We zijn ervan overtuigd dat onze samples u zullen helpen bij het maken van de beste keuze voor uw project. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of meer informatie nodig heeft. We staan altijd klaar om u te helpen.

Wat vinden anderen van Bestrating.nl?

Ze hebben een goede service en zijn erg vriendelijk en behulpzaam
Olga

Goede prijs / kwaliteit / service
Anita van Engelen

Uitstekende service, snel antwoord op vragen, en een ruim assortiment.
Wim

een vriendelijk bedrijf
Ihsan

Snel tot overeenstemming gekomen,en in goed overleg veel later bezorgd.
Arend

Bekijk hier alle reviews
Copyright © 2021 Bestrating.nl B.V. - Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookies