GeoCeramica 60x60x4 Concreet Silver

Levertijd:
1-7 werkdagen (vraag altijd naar actuele voorraad & levertijd!)
Sku:
QLCM54592.GCERA

De GeoCeramica 60x60x4 Concreet Silver van het merk MBI is een tuintegel met diverse eigenschappen. De tuintegel heeft subtiele en zachte cementtinten, maar anderzijds ook een druk en speels patroon. Met de GeoCeramica 60x60x4 Concreet Silver kunt u uw terras of tuin eigen maken!

  • Prijs per m2
    69,95
  • Inhoud van verpakking 10.08 m2
  • Aantal lagen per verpakking 28
Let op: Indien de bestelling kleiner is dan 1 verpakking, betaalt u een toeslag van € 25.00.

Het aantal wordt automatisch geupdated naar een veelvoud van het minimaal te bestellen aantal.

Totaalprijs  
Aantal verpakkingen
Aantal lagen

Let op: Er is vaak 5% snijverlies. Er wordt aangeraden om 5% meer te bestellen dan u nodig hebt.

Gratis levering vanaf 1000,-
Snelle support via livechat!
8.9/10 klantbeoordeling
5.000 m² showtuin & showroom

GeoCeramica 60x60x4 Concreet Silver

  • Productomschrijving
  • Reviews

Productomschrijving

De GeoCeramica 60x60x4 Concreet Silver van het merk MBI is een tuintegel met diverse eigenschappen. De tuintegel heeft subtiele en zachte cementtinten, maar anderzijds ook een druk en speels patroon. Met de GeoCeramica 60x60x4 Concreet Silver kunt u uw terras of tuin eigen maken! Het voordeel van de tuintegel is dat de tuintegel een uitstraling heeft van keramiek, maar het gemak van een betontegel. 

De tuintegel heeft een formaat van 60x60x4 cm waardoor de tuintegel geschikt is voor uw tuin én terras. Verder is de tegel voorzien van een afstandhouder.

Wat zijn de kenmerken van keramiek?

Keramische tuintegels worden gemaakt in Mediterrane landen, zoals Italië, Spanje en Turkije. De tegels staan bekend om hun luxe uitstraling en onderhoudsvriendelijke karakter. Keramische tegels zijn kras- en slijtvast en daarnaast is het niet erg als er vlekken op komen. Verder zijn de tegels kleurondersteunend, vorstbestendig, mos en schimmelwerend, stroef en zijn de tegels eenvoudig te leggen. Het meest gangbare formaat is de 60x60 tegel, maar nog grotere formaten zoals de 80x80 en 100x100 cm zijn ook zeer gewild! 

 

Hoe leg ik een keramische tegel aan?

Doordat u de tegel met een voeg aanlegt is er weinig kans op onkruid. Wij adviseren de terrastegel te voegen met Varistone LM Aqua of GatorSand XP G2 (let hierbij wel op de kleur die u besteld). 

 

Kom naar onze showtuin in Assen!

Onze showtuin van meer dan 5.000 m² in Assen kunt u zonder afspraak bezoeken. Wij hebben een breed assortiment met oud en nieuw gebakken bestrating, betonnen sierbestrating, natuursteen, keramische tuin/terrastegels, kunstgras en tuinverlichting, tuinhuizen en blokhutten (ook maatwerk), luxe overkappingen en veranda’s, tuinhout en schuttingen. Er zijn altijd meerdere medewerkers van ons beschikbaar om u te helpen. Wij geven u gratis en vrijblijvend advies en kunnen een aanbieding op maat maken!

De tuintegel heeft een formaat van 60x60x4 cm waardoor de tuintegel geschikt is voor uw tuin én terras. Verder is de tegel voorzien van een afstandhouder en is de tegel kleurondersteunend, mos en schimmelwerend, hoge stroefheid en tot slot makkelijk te leggen. 

Doordat u de tegel met een voeg aanlegt is er weinig kans op onkruid. Wij adviseren de terrastegel te voegen met Varistone LM Aqua of GatorSand XP G2 (let hierbij wel op de kleur die u besteld). 

Wilt u het gehele assortiment bekijken? Dat kan! Onze showtuin is 24/7 geopend!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GeoCeramica 60x60x4 Concreet Silver
Uw waardering

Product specificaties

Formaat
60x60 cm
Dikte
4 cm
Kleur
Grijs
Eigenschappen tegel
Met afstandhouders
Merk
MBI De Steenmeesters
Serie
GeoCeramica
Materiaal
Keramiek op beton
Copyright © 2021 Bestrating.nl vof - Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookies