in-lite HUB-100

in-lite HUB-100

Verwachte levertijd:
1-2 werkdagen
Informatie transportkosten (regio afhankelijk)
Artikelcode:
10500502
Prijs per stuk
174,00
5 jaar garantie
Gratis bezorging
 • Productomschrijving
 • Reviews
 • Gerelateerde producten
 • Aanbevolen producten

Productomschrijving

In-lite HUB 100

Maak kennis met de in-lite HUB 100: een slimme transformator met een handig touchscreen, gemaakt om twee kabels tegelijk te bedienen. Deze vooruitstrevende transformator is ontworpen om uw ervaring met buitenverlichting te veranderen door een breed scala aan functies te bieden, waardoor het beheer en de optimalisatie van uw verlichtingssysteem moeiteloos worden.

Kenmerken van de In-lite HUB 100:

De HUB fungeert als een centrale schakel voor het aansturen van de verlichting in de tuin. Kenmerken van deze transformator zijn: 

 • Gemakkelijke touchscreenbediening: De HUB 100 van in-lite wordt geleverd met een intuïtief touchscreen, waardoor het beheer van uw buitenverlichting eenvoudig en gebruiksvriendelijk is.
 • Gelijktijdige regeling van twee kabelinvoeren: deze transformator biedt de unieke mogelijkheid om twee kabelinvoeren gelijktijdig te regelen, waardoor u meer flexibiliteit heeft bij het verlichten van verschillende zones in uw buitenruimte.
 • Handmatige aan- en uitschakeling: u heeft volledige controle over uw buitenverlichting met de handmatige aan- en uitschakelfunctie van de in-lite HUB 100.
 • Intelligente schakeling met lichtsensor en timer: schakel uw verlichting in op basis van omgevingslicht met de meegeleverde lichtsensor. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de programmeerbare timer om de verlichting op specifieke tijden te activeren.
 • Lichtindicator voor probleemdetectie: de in-lite-HUB 100 is uitgerust met een handige lichtindicator die problemen zoals overbelasting of onjuiste installatie detecteert, waardoor u proactief kunt handelen om de prestaties te optimaliseren.
 • Plaatsing ten alle tijde overdekt: Het is van groot belang dat de HUB 100 van in-lite op een neerslagvrije locatie gemonteerd moet worden.

Naast dit model heeft in-lite ook nog twee andere transformators in het assortiment: de HUB-50, SMART HUB-150. De 50 en 100 modellen zijn standaard transformatoren met een gebruiksvriendelijk touchscreen. De SMART HUB-150 de meest geavanceerde transformator van in-lite, die wordt bediend via de in-lite-app voor een innovatieve gebruikservaring.

Aanvullende accessoires:

 1. MOVE bewegingsmelder: voeg de MOVE bewegingsmelder als accessoire toe en laat uw verlichting automatisch activeren bij bewegingsdetectie. Stel de duur van de activatie in op 1, 3 of 9 minuten voor een gepersonaliseerde ervaring.
 2. HUB-PROTECTOR voor verlengde levensduur: de HUB-PROTECTOR is ontworpen om de levensduur van uw in-lite HUB-100 te verlengen. Zorg ervoor dat uw transformator te allen tijde overdekt en op een neerslagvrije locatie gemonteerd is voor optimale prestaties.

Kies voor innovatie en duurzaamheid met de In-lite HUB 100

Kies voor vernieuwing en milieuvriendelijkheid met de In-lite HUB 100. Deze HUB-serie biedt een topproduct gemaakt van goede materialen met veiligheid als prioriteit. Verleng de levensduur van uw transformator met de HUB-PROTECTOR en ervaar ultieme buitenverlichting.

Ontdek het complete aanbod in-lite transformators en upgrade je buitenverlichting naar een hoger niveau. Met als toonaangevende middelpunt van dit assortiment: de in-lite HUB 100.

Product specificaties

In showtuin
Nee
Merk
in-lite
Breedte (mm)
125
Breedte (inch)
4.9213
Lengte (mm)
225
Lengte (inch)
8.8583
Hoogte (mm)
67
Hoogte (inch)
11188068
Voltage
230 volt
in-lite kleur
Black
EAN
8717051004360
Vermogen [W]
100
VA waarde
100

Gerelateerde producten

in-lite CBL-EXT CORD 1 meter in-lite CBL-EXT CORD 1
Verlengkabel
in-lite CBL-EXT CORD 1
Prijs per stuk
9,00
1-2 werkdagen
in-lite CBL-EXt CORD 2 meter in-lite CBL-EXT CORD 2
Verlengkabel
in-lite CBL-EXT CORD 2
Prijs per stuk
13,00
1-2 werkdagen
in-lite CBL-EXT CORD 3 meter in-lite CBL-EXT CORD 3
Verlengkabel
in-lite CBL-EXT CORD 3
Prijs per stuk
17,50
1-2 werkdagen
in-lite MOVE-EXT CORD 5 meter in-lite MOVE-EXT CORD 5
MOVE bewegingssensor verlengkabel
in-lite MOVE-EXT CORD 5
Prijs per stuk
32,50
1-2 werkdagen

Aanbevolen producten

in-lite bewegingsmelder voor de HUB 50 en 100. in-lite MOVE
Bewegingssensor
in-lite MOVE
Prijs per stuk
60,00
1-2 werkdagen
in-lite SMART MOVE bewegingsmelder in-lite SMART MOVE
Draadloze SMART bewegingssensor
in-lite SMART MOVE
Prijs per stuk
119,00
1-2 werkdagen
in-lite HUB PROTECTOR in-lite HUB PROTECTOR
HUB beschermkap
in-lite HUB PROTECTOR
Prijs per stuk
36,00
1-2 werkdagen
Copyright © 2021 Bestrating.nl B.V. - Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookies