Bij Bestrating.nl begint uw droomtuin voor uw nieuwbouwhuis!

Bij Bestrating.nl begrijpen we dat een nieuwe woning vraagt om een prachtige tuin en oprit. We zijn ons bewust van de kosten die gepaard gaan met nieuwprojecten. Daarom hebben wij speciaal voor alle nieuwbouwprojecten een aantrekklijk aanbod namelijk: 10% korting op ons volledige assortiment*. Hieronder leest u wat u moet doen om hiervan te profiteren! 

M.u.v. aanbiedingen of bestellingen waar een hovenier of verwerker bij betrokken is.


Alles voor een complete tuin

In onze uitgebreide assortiment vindt u een scala aan producten, waaronder tuintegels, sierbestrating, oprit bestrating, tuinverlichting en buitenverblijven. Maar dat is niet alles! We hebben ook praktische producten in ons assortiment, zoals ophoogzand om uw bestrating aan te leggen of kleine oppervlaktes letterlijk op te hogen. Daarnaast bieden we een divers aanbod van lijngoten en Hydroblob, de oplossing voor duurzaam waterbeheer.

Bij Bestrating.nl hechten we veel waarde aan persoonlijk advies. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij het maken van keuzes die passen binnen uw budget. Met jarenlange ervaring weten onze medewerkers precies hoe ze de juiste sfeer kunnen creëren in uw buitenruimte. Of het gaat om een moderne, landelijke tuin of een functionele oprit, wij hebben de oplossingen om uw buienruimte om te toveren tot iets speciaals!


Wat moet u hiervoor doen?

U bent van harte welkom in onze prachtige showtuin van meer dan 5.000 m² in Assen. Ook kunt u hieronder uw persoonlijke gegevens invullen, zodat we snel contact met u kunnen opnemen! We kijken ernaar uit om samen met u uw droomtuin en oprit werkelijkheid te maken!

Wat vinden anderen van Bestrating.nl?

Vandaag besteld, morgen bezorgd!!!
Rolf

Eenvoudig te vinden op de website, ruime keuze en ook kleinere verpakkingen.
Peter

Best betaalbaar en snelle levering
Martin

Veel keuze. Makkelijk bestellen Snelle levering en goede kwaliteit.
Aad Faassen

Goede kwaliteit en service
Hannamarie

Bekijk hier alle reviews
Copyright © 2021 Bestrating.nl B.V. - Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookies