De tuin van Pauline Wingelaar

Pauline Wingelaar, bekend van onder andere Gooische Moeders is samen met haar man Harmen afgereisd naar het mooie Assen om inspiratie op te doen voor de tuin. Tijdens het bezoek hebben wij geluisterd naar de wensen en behoeften van Pauline en Harmen. Op basis hiervan hebben wij advies gegeven over de soorten materialen die wij in ons assortiment hebben. Nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat en de gekozen producten? Lees dan gauw verder! 

Welke tuintegels hebben ze uitgekozen?

Tijdens het adviesgesprek ging de voorkeur uit naar keramische tuintegels. Keramiek staat bekend om het onderhoudsvriendelijk karakter. In vergelijking met beton is keramiek duurder in aanschaf, maar is het een geweldige investering voor de lange termijn. Doordat keramiek op beton voorzien is van een hardgebakken toplaag is het niet erg als er wijn- barbecue of fonduevlekken op komen. Dit is eenvoudig te verwijderen. Naast deze voordelen is het een luxueuze optie voor het verfraaien van de buitenruimte. 

Uit ons ruime assortiment is specifiek gekozen voor GeoCeramica Ambiente Antracite, omdat Pauline & Harmen op zoek waren naar een tegel met betonlook. Dit komt doordat zij graag het binnen gevoel door wilden trekken naar het buitenleven. Het voordeel van GeoCeramica is dat het voorzien is van een keramische toplaag op een nieuw ontwikkelde Stabikorn drager. Hierdoor profiteert u van de voordelen van keramiek en het gemak van beton. 

Zonder grind geen Gooi

Het kleurenpallet van de witte kwarts grind bestaat uit de kleuren grijs, beige en wit. Grind geeft een luxe en verzorgde uitstraling aan uw oprit en tuin. Omdat Pauline en Harmen geen sporen in het grind wilden hebben, is er gekozen voor grindmatten in de kleur wit. Het voordeel van deze matten is dat de ondergrond bereidbaar blijft. 

Een verhoogd terras

Voor de aanleg van de traptreden is het verhoogde terras voorzien van ophoogzand. Ophoogzand is onmisbaar wanneer u aan de slag gaat met de tuin. Dit zand kunt u gebruiken om een fundering aan te leggen, maar ook bij het verhogen van oppervlaktes. Hierdoor is er een kleine trap gecreëerd met traptredes van 100x35x15 cm. De traptreden zijn afgewerkt met de keramische tegels om één geheel te creëren.

Geen onkruid meer tussen de tegels!

U kunt GeoCeramica tegels plaatsen op een zandbed. Daarnaast raden wij aan om de tegels te voegen met Varistone LM Aqua (let op de kleur bij uw bestelling). Door de tegel met een voeg te plaatsen, minimaliseert u de kans op onkruid. Wie wil dat nu niet?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw tuin? Kom langs in onze showtuin van meer dan 5.000 m² of plan een vrijblijvend adviesgesprek in. Bestrating.nl levert in heel Nederland en helpt u graag verder!

Wat vinden anderen van Bestrating.nl?

Zeer goede service en voorwaarden En tevens meedenken en vriendelijk bij je keuze
Hein

Prima service
Joris

Betrouwbaar en eerlijk
Jan

Goede kwaliteit en houden afspraken
Bennie

Positieve ervaring met bestrating.nl zowel in de communicatie, prijs als aflevering.
Hans

Bekijk hier alle reviews
Copyright © 2021 Bestrating.nl B.V. - Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookies