De tuin van Gooische Moeder, Florine Hofstee

Florine Hofstee, bekend van onder andere Gooische Moeders is samen met haar man Jeroen naar de showtuin van Bestrating.nl gereden om inspiratie op te doen voor de tuin. Tijdens het gesprek kwam naar voren dat zij echte levensgenieters zijn en graag een overkapping op maat wilden hebben met onderhoudsvriendelijke tegels. Benieuwd naar de gekozen producten? Lees dan gauw verder!

De droom van Florine en Jeroen

Al vanaf hun huwelijk droomde Jeroen en Florine van een veranda in hun ini mini tuin in Haarlem! Zij willen hiermee het 'buiten de deur' gevoel creëren in de tuin. Vooral met twee kindjes gaan zij minder vaak uit eten waardoor het extra fijn is om er even uit te zijn. Zij hebben gekozen voor het Pro Systeem van Lugarde. Het Pro Systeem heeft robuuste, gelamineerde palen van 14x14 cm. Deze palen hebben sleuven waar de wanddelen eenvoudig in worden geschoven. Door de unieke constructie, zorgt een aluminium strip voor een zeer solide constructie. Dit vergemakkelijkt het monteren omdat de wanddelen niet helemaal van bovenaf ingeschoven hoeven worden. Verder is er gekozen voor schuifdeuren omdat zij alle seizoenen van het jaar willen genieten van de veranda.  

Welke voorkeur hadden ze voor tuintegels?

Doordat het stel grotendeels op Ibiza verblijft, is een onderhoudsvriendelijke tuin belangrijk voor hen! Hierdoor is de keuze gevallen op keramische tuintegels (Kera 90x90x3 cm Nice). Florine wou graag het Ibiza gevoel meenemen naar Nederland, vandaar dat zij hebben gekozen voor een grote, lichte keramische tegels. Naast dat deze tegels eenvoudig te onderhouden zijn, geeft het de tuin ook een luxe uitstraling!

De gekozen accessoires

Om in de avonduurtjes te genieten van de veranda is er gekozen voor in-lite verlichting. Het armatuur in-lite ACE DOWN DARK Grey is meerdere malen geplaatst aan de veranda en schutting. De wandlamp is gemaakt van aluminium en heeft een grijze kleur. Doordat het een 12 volt armatuur is heeft u een in-lite transformator en kabel nodig. Florine en Jeroen hebben gekozen voor de transformator in-lite HUB 100

Verder is er gekozen voor een smalle roostergoot in de kleur zwart voor de afwatering. Met de SlimLine voorkomt u op een mooie manier wateroverlast in de tuin en op het terras!

Wat vinden anderen van Bestrating.nl?

Prima geholpen, snelle levering, alles volgens afspraak
Marian Kruit

Vlotte levering. Enkele tegels waren beschadigd, en werden zonder gedoe na geleverd. Een aanrader
Jacob Strijbosch

Goeie prijs snelle levering
Rob

Top
M

Telf. Netjes geholpen en op de hoogte gehouden van levering. Levering snel en netjes afgeleverd.
Gerald

Bekijk hier alle reviews
Copyright © 2021 Bestrating.nl B.V. - Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookies