0592 - 315 108
Telefonisch bereikbaar

Externo Ferro 60x60x1,7 cm

  • Gratis verzending
    Vanaf 1000,-
  • Snelle levering
    Binnen 7 werkdagen
  • 20 jaar ervaring
    Alles goed geregeld

Vragen over dit product? Klik dan hier en mail ons.

€ 58,95 per m²

Over dit product

Pietra di ceramica Externo Ferro 60x60x1,7 cm

Het is een plezier om buitenruimte te delen met vrienden en familie. Daarom moet betegeling mooi en vooral stevig, functioneel, gemakkelijk te leggen en te onderhouden zijn. De nieuwe innovatieve keramische tegels van MBI zijn de ideale oplossing voor tuinen, zwembaden en terrassen.

De keramische tegels zijn veel meer dan een Buitenvloer, het is een compleet en veelzijdige oplossing voor het ontwerpen van een modern buitenleven. Gegarandeerd een uitstekende prestatie: 17 mm dikte, vorstbestendig, hoge sterkte en gemakkelijk schoon te maken ook met behulp van hoge drukreinigers. Tevens bestand tegen
zouten, schimmels, mos en kopergroenbehandelingen, verwijderbaar, herbruikbaar, antislip, vuurbestendig en vooral makkelijk te installeren.

Het sterke punt van deze nieuwe buitenvloer van Mirage is het volledige porseleinen aardewerk met een dikte van 17 mm. Dit is het kenmerk dat Pietra di ceramica garandeert met een lange levensduur onder alle weersomstandigheden.

Pietra di ceramica is voorzien van een Ecolabel: het Europese Unie-merkteken dat producten certiceert met een lage milieubelasting tijdens de gehele levenscyclus.

Bij de afbeeldingen vindt u de technische gegevens en voordelen van Italiaans keramiek

Formaat Zie productomschrijving
Fabrikant Niet opgegeven
Productnr. bes1037
Besteleenheid 0.72 m²

Bestellen

Rekenhulp