0592 - 315 108
Telefonisch bereikbaar

Levering

Levering vindt (indien gewenst) plaats binnen 7 werkdagen na bestelling, wij proberen u altijd zo goed mogelijk te informeren over de definitieve leverdatum. Bestrating.nl rekent geen leveringskosten voor bestellingen boven €1000,-. Voor overige bestellingen rekenen wij maximaal €75,- leveringskosten, afhankelijk van uw woonplaats. Hieronder een overzicht:

Regio Leveringskosten
Bestelling boven €1000,- gratis!
Assen (stad en directe omgeving) € 35,00
Noord- en midden Drenthe,
Zuid Groningen
€ 50,00
Overige (Nederland) € 75,00
*leveringskosten voor oudgebakken bestrating altijd op aanvraag

Krijgt u naar uw mening het verkeerde verzendtarief te zien bij het bestellen via de webshop? Neem dan contact met ons op via info@bestrating.nl, wij corrigeren dan waar nodig de leveringskosten handmatig.

Hieronder beschrijven wij graag onze werkwijze, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten.

Bestellen kan via de webshop of per mail. Voor vragen kunt u mailen via de contactpagina (info@bestrating.nl) of bellen met 0592-315108. Wij leveren door het gehele land m.u.v. de eilanden.

  • Betaling via iDeal of via overschrijving (duurt een aantal dagen).
  • Nadat u uw bestelling geplaatst heeft via de webshop krijgt een bevestiging per mail
  • Vervolgens krijgt u een statusoverzicht als Bestrating.nl uw bestelling heeft verwerkt
  • Een dag voor levering krijgt u bericht over de aflevering en de originele factuur

De levertijd is maximaal 7 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Mocht u de levering later willen hebben kunt u dat aangeven, ook kunt u een uitertse leverdatum aangeven, dit geeft ons ruimte in de planning.

Er wordt afgeleverd met een truck met oplegger met laad/loskraan aan boord. Er wordt ten allen tijde geprobeerd uw bestelling aan huis op de door u aangegeven plek te leveren. Mocht dit niet lukken dan is dit overmacht, wij kunnen helaas niet beloven dat er altijd gelost wordt op de door de klant aangegeven locatie, die beslissing ligt altijd bij de chauffeur. De materialen worden naast de vrachtauto gelost en er wordt nooit over trottoirs gereden om de losplek te bereiken. Als u op voorhand problemen voorziet voor de levering neemt u dan tijdig contact met ons op.